Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

decyzja o dziecku

Polecane posty

Gość gość

Drogie Panie jaki dochód miesięczny musiałybyście mieć razem z mężem, aby zdecydować się na dziecko?

Gość gość
kurde, to mnie zaskoczyłaś bo to akurat nie było kryterium kiedy podejmowaliśmy decyzję o powiększeniu rodziny

Gość gość
a jakie to było kryterium jeśli mogę zapytać?

Gość gość
to, czy jesteśmy gotowi sprostać wychowaniu dziecka było dla nas najważniejsze

Gość gość
to może inaczej zadam pytanie: jaki wg Was powinien być minimalny dochód miesięczny, aby można było spokojnie zdecydować się na dziecko?

Gość gość
akurat jeśli chodzi o trud wychowywania dziecka, to nie mam wątpliwości, że damy radę, jesteśmy odpowiedzialnymi ludźmi

Gość gość
żadna Tobie nie odpowie, bo albo ma dziecko z wpadki, albo nie brała finansów pod uwagę, bo przecież zapomogę na dziecko będzie dostanie

Gość gość
na dziecko dostanie *

Gość gość
Ja zdecydowalam się na dziecko mając wybudowany wykończony dom ( byliśmy za granica z mężem tam 5 lat zarabialismy) po powrocie do kraju rozkecilismy biznes ja pracuje na etacie maz ma firmę nasz dochód to moja wypłata 2500 plus Meza z firmy około 10-15 tys ) ale to kwestia Szczecina udało nam się z firma ale osobiście patrząc na wydatki na dziecko myślę ze minimum to 4-5 tys zł na rodziców plus dziecko oczywiście mając własne lokum

Gość gość
Uważam, że jesteś odpowiedzialną osobą jak zadajesz takie pytanie. A kwestia finansowa jest bardzo ważna. Uważam, że ok 4 tys na 3 osoby jest w miarę ok.