Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kolega.

Polecane posty

Gość gość

Miałam nieciekawą sytuację w domu rodzinnym. Mój ojciec jest alkoholikiem, bił mnie. Często w domu były jakieś awantury. Nie czułam się tam bezpieczna. Rok temu poznałam kolegę o 9 lat starszego, który sam mieszka i pracuje. Zwierzałam się jemu ze swoich problemów. On nawet zaproponował mi żebym wprowadziła się do niego wzamian za przyjaźń. Nie chciałam tak żerować na kimś. Jednak przy najbliższej awanturze w domu przystałam na jego propozycje. Oczywiście nie jest tak, że mieszkam sobie za darmo. Zajmuję się domem, obowiązkami.. Na początku było wszystko dobrze. Cieszyłam się, że uwolniłam się od problemów. Jednak z czasem zaczęły się dziać dziwne rzeczy. Drogie prezenty i inne tego typu rzeczy. Zaczęły się pytania czy byłam już intymnie z mężczyzną, czy bym chciała. Zaczęły się cielesne zaczepki.. Teraz on powiedział mi, że zrobił dla mnie tyle dobrego i że mogłabym zrobić coś dla niego.. To zmierza w złym kierunku.

Gość gość
Ale co chciałabyś usłyszeć? Musisz wybadać, czy mu się podobasz i czy on próbuje cię podrywać i liczy że będziecie razem, czy może bezczelnie wydaje mu się, że jak pozwala Ci u siebie mieszkać, to może sobie pozwalać na wszystko. Jeśli ta druga opcja, to zabieraj się stamtąd jak najdalej