Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Burgund 1

Jak rajstopy dzialaja na facetow

Polecane posty

Gość Burgund 1

Dzisiaj wychodzac na zakupy zalozylam kabaretki,spodniczke i szpilki.Nie uwierzycie,ale faceci wariowalli na ten widok.Okazalo sieze sa nagle pomocni,ale kazdy wpatrywal sie w moje nogi :) zalatwilam wiecej niz chcialam :)

Gość gość
jak masz ładne nogi do tego seksowne kaberetki cóz wiecej chyba sobie odpowiedziałas na swoje pytanie

Gość gość
to przez to, że ubrałaś się tylko od pasa w dół dziewczyny zakładajcie coś na cyce!!!

Gość gość
hihi dobre :)

Gość gość
A ja na przykład nie lubie rajstop. Pończochy jak najbardziej, ale rajstopy są dla mnie bardzo odpychajace.

Gość gość
Dla mnie również rajstopy są bardzo pociągające.

Gość gość
Rajstopy w połączeniu z mini i szpilkami... wypieściłbym takie nóżki przez kilka godzin.

Gość gość
pas i pończoszki to jest to:-)

Gość gość
Kobieta w rajstopach po pachy to jak facet w samych skarpetach. Zabija cały seksapil i na długo zostaje w pamięci brrrr. Choć to tez niektórych fetysz. O dziwo nienawiść do rajstop nie przekłada się na pończochy. Jakby jedno nie miałoby nic z drugim wspólnego. Na Bodystocking, o dziwo, tez nie (a ja myślałam, że to dopiero jedna wielka rajstopa heh)

Gość gość
Dziewczyny powiedzcie jak to jest. Czy w rajstopkach mocno poza się wam stopki?

Gość gość
Bo niektóre mowia tak niektóre inaczej.

Gość gość
No tak, ale kabaretki to jak pończochy - inna kategoria. Zresztą to nie nogi w rajstopach są potworne tylko ich góra (krok, przeważnie po szyję) i palce/stopy. Każdemu facetowi bez fetyszu oszczędź tego widoku, zdejmuj rajstopy przodem i dyskretnie (a on się może odwdzięczy i nie będzie Cię zdobywał w lozku w skarpetach po kolana). Fair play :-)

Gość gość
Tez mam awersje do rajstop, a dokladnie do ich gory. Nie wyobrazam sobie jakos isc do lozka z kobieta ktora ma na sobie rajstopy. Co innego ponczochy .

Gość Hermin
ja lubię i pończochy i rajstopy co do rajstop polecam ugniatać cipkę - cudny widok jak urośnie :) albo wychechłać dziurę (w tych rajstopach) i nieco pomasować opuszkami... aaach! i klaczy i ogierowi wyjdzie piana!...

Gość aron456
Coś w tym jest , jest to strasznie seksowne i pociągające , taka dziewczyna w sukience czy mini mimo że może być nie najpiękniejsza to w oczach faceta zyskuje i to bardzo wiele punktów :)

Gość Burgund 1
Tak Aron 456,jest w tym duzo prawdy,bo kilka dni poziej ubralam sie identycznie,poza rajstopami.ubralam zwyczajne ponczoszki,o ktorych nikt naturalnie nie wiedzial,i nie zrobilo to juz tak piorunujacego wrazenia.a jednak kabaretka to cos wyjatkowego

Gość adlamnienie
A dla mnie fetyszem są właśnie rajstopy na gołe ciało, i nie nogi a własnie biodra i pupa w rajstopach po prostu głupieje na taki widok jak w tym teledysku www.youtube.com/watch?v=0yl-OPRCK38

Gość wielbiciel stóp
A dla mnie to chyba najcudowniejszy widok. Zgrabne nóżki w kabaretkach, mini, na stopach sandałki na szpilce, pomalowane na czerwono pazurki... Właśnie zaczyna się sezon na taki strój. Rozmarzyłem się, aż mi stanął na samą myśl takich widoków na ulicy

Gość gość
Mam tak samo, zawsze kiedy widzę takie nóżki mam chęć je wypieścić... wylizać, wycałować.

Gość wielbiciel stóp
Och tak, wziąć taką nóżkę (najlepiej w pończoszce) na kolana, zdjąć bucik, całować każdy paluszek ślicznej stópki, a potem coraz wyżej by dotrzeć do wilgotnej już różyczki i rozchylić jej płatki.