Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abece

do osób w zwiazkach

Polecane posty

Gość abece

czy jesteście szczęśliwi? czy seks ma wpływ na szczęście w waszym związku? czy brakuje wam czegoś w seksie czy wszystko macie?

Gość gość
mnie najbardziej brakuje seksu w sumie to bardziej faceta :

Gość abece
smutna odpowiedź, ale dziekuje za nią

Gość gość
bo kobietę już mam

Gość igrekz
Jestem mężatką... krótki staż, bo łącznie jesteśmy ok. 6 lat. Mamy dziecko i tylko ono trzyma mnie przy życiu...

Gość gość
ej gościu, dopisujesz coś do mojej odpowiedzi?

Gość Taki_jeden_964
igrekz czemu ?

Gość igrekz
Co czemu? Czemu dziecko trzyma mnie przy życiu? Bo tak jest jak pewnego dnia klapki ci opadną, a rzeczywistość okaże się inna niz wiele lat się myślało... życie:P

Gość gość
Zgadza się

Gość Taki_jeden_964
ok, dzięki.

Gość gość
my też jesteśmy ze sobą 6 lat w tym 16 miesięcy po ślubie i jestem mega szczęśliwa i bardzo zakochana. Jednak czasem brakuje mi seksu bo obydwoje jesteśmy zabiegani.. ale szczęśliwi

Gość igrekz
taki jeden, nie ma za co. I tak tu weszłam, bo musze chandrę odreagować, a dziecię juz śpi. Dla niej musze być radosna i pogodna, więc wieczorami trzeba naładować akumulatory:)

Gość igrekz
Jestem odkochana:P Czy szczęśliwa? hmm... ciężko określić. Cieszę się, że dziecko zdrowe, ża ja jestem zdrowa, że mam parę fajnych koleżanek, a z drugiej strony boli, że tkwię w związku, który idzie równią pochyłą... ale zawsze mogło być gorzej;)

Gość abece
autorka w 4 letnim związku i ciekawa jak u innych jest...

Gość abece
szkoda, że związek Ci się posypał. szczęścia dla Ciebie i dzieciaczka igrekz

Gość gość
Ja ci cos powiem. Ja mam super meza, ma 40 lat a wyglada na 28-30, do tego ma bardzo dobry charakter. Ale.....zycie z nim wydawalo mi sie nudne. Szukalam czyjejs uwagi. Dostalam. Dostalam od zycia mlodego slicznego kochanka. Wielka milosc, wielka namietnosc..... Nagle zaczely sie plany na przyszlosc..... Pojawila sie ciaza. Ja do niego dzwonie i mowie ze bedziemy mieli dziecko a ten do mnie to je usun..... Co sie okazalo. Bawil sie mna. Dla rozrywki. A ja juz w myslach planowalam rozwod i nasz slub.... Dostalam takiego kopa od zycia, wylalam tyle lez ze siedze cicho w domu, dziekuje bogu za tego meza i przepraszam za swoja glupote.

Gość gość
długi staż, szczęśliwa w związku, seks jest ważny ale nie stawialiśmy go na pierwszym miejscu

Gość igrekz
Mój mąz nie jest nudny, jest egoistą, który musi się czepiać o byle co. Nie szukam kochanka, bo mam dziecko... moze kiedyś jak podrośnie to po prostu odejdę, a może on odejdzie, bo w końcu jestem samo zło, które po urodzeniu dziecka (naszego, chcianego przez oboje) postawiło męza na drugim planie. Oczywiście na ten argument się bardzo pan mąż obrusza...

Gość gosc3
Jestem w zwiazku od 3 lat, mieszkamy razem 3 miesiące i niestety brakuje mi seksu, ale moze za wiele bym chciala. Bardzo lubię z nim spędzać czas, rozmawiać, często się przytulamy. Nie można chyba mieć wszystkiego. W sumie to jestem zadowolona z tego co mam.

Gość Taki_jeden_964
gość 22:23 mąż wie, że wykłada na nie swoje dziecko ?

Gość gość
w tym roku minie 10 lat po ślubie. mamy kryzysy i kryzysiki ale mąż za mną szaleje a ja za nim. dziś mi po raz któryś powiedział ze bardzo mnie kocha i jest ze mną szczęśliwy. nie mamy kupę kasy, nie oplywamy w luksusach, czasem brakuje ale mega się kochamy. dziś kupiłam mu książka serce za 20 gr dokleje liście z kocham cię kilkadziesiąt razy i wrzucę mu rano do plecaka razem z kanapkami.

Gość gość
Ciekawe jak to jest z tym sexem, chyba wczoraj był jakis temat na kafe i każdy prawie pisał, ze sex kilka razy w tyg a nawet kilka razy dziennie

Gość gość
a propos seksu, krowa która dużo ryczy daje dużo mleka. Ci co tak chwalą się, że codziennie, kilka razy w tygodniu to chyba marzą niż jest w rzeczywistości, zwykli gawędziarze erotomani

Gość gość
miało być daje mało mleka, a nie dużo

Gość gość
hehe... ach ten słownik. nie książkę tylko lizak serce i nie liście tylko liscik. aż się prawie oplulam czytając tamto