Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój synek ma 4 latka i jeszcze nie chodzi do przedszkola....

Polecane posty

Gość gość
tu się nie zgodzę moja córka też nie chodziła do przedszkola a uczy się rewelacyjnie. Znajoma nauczycielka gdy rozmawiała z nią w wieku 3 lat to myślała że chodzi do przedszkola. Także chodzenie do przedszkola nie ma nic do rzeczy.

Gość gość
Dodam jeszcze że jej rówieśniczka chodziła do przedszkola od 3 roku i mimo to w drugiej klasie bardzo słabo czyta. Najgorzej z klasy.

Gość gość
A moze jesli dziecko nie chodzi do przedszkola to poślij je do klubu malucha? To jest fajna sprawa. Siedzenie z dzieckiem w domu nei ma sensu, ogranicza się je tylko... Ja prowadze moją córkę do http://gwiazdolandia.pl/ - na parę godzin dziennie kilka razy w tyg, bo mała bała się przedszkola. I wg mnie to super rozwiązanie, bo przebywa z dzieciakami, są tam zajęcia edukacyjne, a zarazem nie jest tam w takim wymiarze godzin jak normlanie sie jest w przedszkolu.

Gość gość
mój idzie od wczesnia d przedszkola-5 latek

Gość gość
Dziecko powinno wcześniej wysłać się do przedszkola, by znalazło znajomych, integrowało się z innymi. Ja swoją Karolinę wysłałam do przedszkola Misiowa Chata kiedy miała 3 lata, teraz ma mnóstwo znajomych i nie jest jej trudno o nowych kolegów :)

Gość gość
e tam ja nie chodzilam do przedszkola a nawet do zerowki. w zerowe bylam moze łącznie ze 3 miesiace maksymalnie. i jestem normalna

Gość gość
ja moje dziecko zapisałam do www.teczowakraina.com.pl/ właśnie po to by więcej czasu przebywał z innymi dziećmi, bo wcześniej to non stop był otoczony babciami, ciociami itp

Gość gość
ja poszlam do zerowki w wieku 6 lat i wszystko ze mna ok. Nie przesadzajcie ze robi krzywde dziecku. Ten swiat oszalal a ludzie sa przesiaknieci jadem!

Gość gość
Moja córka poszła w wieku 6 lat. Panie w przedszkolu maturamiedzynarodowa.pl uznały, że jest gotowa. Nie miała żadnych problemów w nauce.