Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks nie jest niczym złym lecz dlczego jest tak trudno go zdobyć ?

Polecane posty

Gość gość

na wstępie uprzedzając jestem facetem ;p jak na 28 lat mam naprawde duże potrzeby.. Chciałbym poprostu czasem spotkać się z kimś na relacjach czysto fizycznych . Oboje żyskujemy przy tym przyjemność.. Tylko nie rozumiem tego.. Kobiety bronią się od łatwego seksu jak tylko mogą.. naprawde bardzo mało jest kobiet które ot tak godzą się pujśc do łózka z nieznajomym.. Ale dlaczego ? Przecież seksu nie można traktować jak wizyty u dentysty - Kiedy juz koniecznie muszę to się zgodzę.. Bo opinnia ? Ale nie zyjemy w malutkich wsiach u schyłku lat 80tych Bo choroby ? A prezerwatywy No nie mogę wymyśleć argumentów dlaczego kobiety tak bronią się od przypadkowego seksu..

Gość gość
Prowo kobiety sa wlasnie puszczalskie tylko nie dla autora

Gość gość
Idź do burdelu zapłać i tam masz sex bez zobowiązań, a nie szukasz frajerek w których za darmoche możesz zamoczyć ogóra.

Gość gość
Ot dokładnie podobnych odpowiedzi się spodziewałem.. Niestety autor zbytnio się nie wysilił pisząc "bo nie są szmatami" To tylko szmaty uważają ze seks to przyjemność ? A cała reszta twierdzi ze seks to choroba , zło wcielone ?;]

Gość Kazuhiro Funaki
Nie jesteś dla nich pociągający - to jest przyczyna dla której nie wskakują ci na fiuta.

Gość gość
A na jakiej podstawie twierdzisz ze jestem frajerem ? Dlatego ze ciekawi mnie podejście kobiet do tematu seksu ? Poruszając ten temat widzę ze wiele kobiet się zbulwersowało wyzywając mnie za ciekawość.. - Hmm.. Ciekawe czym to jest spowodowane.. Może próba odreagowania swojego nieudanego zycia seksualnego ?

kobiety mają wielokrotnie mniejsze potrzeby seksualne i to cała filozofia. 3/4 kobiet w ogóle nie lubi seksu i jeśli go uprawia, to tylko dla jakiś dodatkowych profitów. to tak samo, jakby jakaś dziewczyna żaliła się, że nie może znaleźć faceta do wspólnego czytania Harlequinów.

Gość gość
Ale co to niby za przyjemność pojsc do łóżka z jakimś przeciętniakiem co nie umie się roochac :D kobiety mają większe wymagania- nie wystarczy, że facet nie jest oblesny jak wam. Seks z byle kim, to żadna atrakcja

Gość gość
claude speed - Ty to chyba masz całkiem spaprane życie :] Współczuje..

To trochę bardziej skomplikowane. Nie poszłabym do łóżka z osobą nieznajomą ani z facetem z którym nic mnie nie łączy, bo szansa, że będę zadowolona z takiego seksu jest maleńka. Ktoś, kto nie zna moich upodobań i fantazji nie nadaje się do łóżka.

Gość gość
Yyy.. Jednak masz spaprane życie.. ;] Ale ja jak widzę dla mnie głupi temat to się nie odzywam.. A ty rzuciłeś się jakbym Ci matkę z********* Potem ze prezerwatywy są złe bo nie chronią wogóle.. Potem pewnie znów na mnie znaskoczysz - Twoje zachowanie świadczy o tym ze usiłujesz odreagować swoje popaprane życie w świecie wirtualnym, którym starasz się być "kimś" udowadniając innym jacy są malutcy przy Tobie.. Niestety.. Muszę Cię zmartwić ze troche za cienki jesteś.. ;p

Gość gość
No i jak widać inteligencją nie grzeszysz ;) Cóz.. Pozostaje mi tylko współczuć..

Gość gość
"Ty tez" - Ale mi pojechałeś , ojoj.. Heh.. No normalnie padam.. "Ty też" . Długo nad tym myślałeś ? Hah... no nie mogę.. Zaraz sie zleje ze smiechu.. :D claude speed - Wiesz co? Teraz to Ci pojade po całości : Ty też :D:D:D

Do autora tematu : jeśli zależy Ci na niezobowiązującej znajomości poszukaj wśród znajomych kobiet. Dużo łatwiej z taką znajomą, nawet przyjaciółką nawiązać romans niż z osobą kompletnie nieznajomą. Tyle, że trzeba liczyć się z tym, że w pewnym momencie w grę może wejść uczucie.

Gość gość
Dziękuj***ardzo za te sensowne porady.. claude speed - Ty też :D:D hahah.. No padam.. Ludzie.. Masakra.. Jakim trzeba być głupkiem.. Naprawde nie wierze.. Twoja inteligencja mnie rozbroiła.. :] Ty też :D:D Ot mi pojechałeś.. Aż się boje.. ;p

Gość gość
Dave_Gahan hola hola , g***o k***a prawda. Ja jestem kobietą, a mój mąż kożysta z mojej sexualnści jak przeciętny człowiek z zasobów swojego mózgu. Jestem żywym przykładem na to ze kobiety mają potrzeby i to nie tylko w kwestii rozrodu. Mimo tego ze mam męża mam podobną frustrację jak autor. Czyli niezrealizowane potrzeby z sferze X. A mam je nad wyraz ogromne.

Gość gość
O proszę, czyli jednak są i kobiety podobnej sytuacji ? Miło wiedzieć.. Choć nie zazdroszczę, bo wiem jak się męczy.. A to cos zlego ze robie sobie nadzieje na łatwy seks ? - Przecież to również ludzkie a tym bardziej męskie.. claude speed - Z tobą juz nie dyskutuje.. Jesteś bardzo zabawny ale za głupi jak dla mnie.. Dobranoc ;p