Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pamaa

randkaaa

Polecane posty

Gość pamaa

ostatnio na portalu interentowym poznałam faceta, bardzo sympatycznie sie nam rozmawialo i postanowilismy wyskoczyc na piwko, spotkalismy sie w srode bylo bardzo fajnie, ale mnie troche zjadł stres - niesttey po randce on sie nie odezwal, w ndz napisalam do niego smska - odpisal ale dalej milczy, troche mi to nei daje spokoju, bo on jest naprawde fajny :(

Gość pamaa
myslicie ze moge do niego zagadac za kilka dni ? nie wyjde na desperatke ?

Gość gość
Poczekaj aż sam się odezwie, skoro już zrobiłaś pierwszy krok i napisałaś do niego po randce, a on nie podtrzymuje kontaktu, to chyba raczej nie jest tobą zainteresowany. Stres zawsze jest w takich sytuacjach, dlatego najlepiej byłoby dać takiej osobie drugą szansę, ale ludzie zbyt często opierają się na tym pierwszym wrażeniu niestety.

ja miałem randkę w sobotę i nie wiem jak się z tego wyplątać. dziewczyna totalna patologia i teraz ciągle mi wypisuje SMSy. co mam zrobić żeby się odczepiła? tak wprost jej powiedzieć jakoś nie mam serca, zresztą w naszej kulturze do kobiet mówi się dobrze albo wcale.

Gość gość
Jak się zwraca uwagę tylko na duże cycki, to właśnie się trafia na taką patologię... teraz się martw :)

ona była płaska jak stół do ping-ponga- nie wiesz to nie pisz. chyba najlepszym sposobem będzie ignor i tyle. niepotrzebnie 2 razy jej odpisałem na te smsy, mogłem od razu zapaść się pod ziemię po tej niefortunnej randce. a co do autorki- z tego co zrozumiałem, to chcesz żeby on 2 razy pisał pod rząd? skoro odpisał no to teraz twoja kolej...