Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Angelika_Jolie

Czy można używać tabletki desmoxan i jednocześnie gumy nicorette?

Polecane posty

Gość Angelika_Jolie

Witam serdecznie.Czy ktoś może mi powiedzieć czy przy żucaniu papierosów można uzywać tabletek desmoxan i jednocześnie gum nicorette ?Bo mój chłopak używa tabletek i gum a co ja z tego wiem to tabletki sa bez nikotyny a gumy raczej z nikotyną.Wiec jak ktoś wie to niech napisze.z góry bardzo DZIĘKUJĘ.CZEKAM na wpisy.POZDRAWIAM;)

Nie. Sensem tabletek w rodzaju desmoxan usunięcie nikotyny z organizmu. One mają właśnie ją zastąpić

Gość gość
z gumą nie odzwyczai się od nikotyny

Gość Angelina_Jolie
no mój kupił desmoxan i używa a gum nie bo gumy zawierają nikotynę a tabletki desmoxan nie ma nikotyny.no właśnie bez sensu brać gumy z nikotyną bo chodzi o to zeby wlasnie nikotyny nie dostarczac.Mój już żucił palenie rok temu za pomocą desmoxanu i nie palił jakis czas ale znow zaczął palic ale nie wiem dlaczego mówi ze nie pamięta ale mozliwe ze go czyms wkurzyłam.mam nadzieje że mu sie uda rzucić znów.Bede SZCZĘŚlWA.

Gość Lilkaa77
Szkoda kasy na nicorette, mi nic nie dały te gumy. Rzuciłam palenie jak napotkałam się na ten blog https://blogbylejpalaczki.wordpress.com/ w końcu jestem zadowolona z efektu :D

Gość gość
Wszystko mamy w głowie,Desmoxan to tylko ugruntowanie poukładanego w głowie postanowienia.Gdyby ktoś nam podmienił zawartość kapsułki Desmoxanu na cukier, mąkę efekt był by ten sam.No ale nasza głowa wierzy że to cudowny lek i łatwiej jest rzucić.Kupiłem Desmoxan,żyję gumy Nicorette,nie palę już lub dopiero tydzień.