Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paròwka  berlinka

kochane nie malujcie sie tymi fluidami

Polecane posty

Gość paròwka  berlinka

Przeraza mnie to ze nawet te z ladna cera nakladaja to swinstwo... Ktore i tak widac z bliska... Zaden facet tego nie lubi ;) pomalujcie rzęsy i podkreslcie brwi i bedziecie piękne :*

Gość sercowe rozterki
najlepiej sobie namaluj brwi, mam dzis w sprzedazy mazaki fluorescencyjne 🖐️

Gość gość
a ty nie jedz tyle berlinek to będziesz mądrzejsza!

Gość gość
a depilujecie brwi? jesli tak to za jakis czas przestaną wam rosnac i pozostaniecie bez brwi

Gość werrr
Każda kobieta znajdzie na swojej twarzy jakąś niedoskonałość... Fluid pomoże jej to zamaskować. Nie chodzi o to, żeby nakładać na siebie towar szpachelką, ale cienka warstwa podkładu nikomu nie zaszkodzi, wręcz przeciwnie kobieta będzie czuła się pewniejsza swojego wyglądu.

Gość gość
podklad nie zaszkodzi? to wez sobie pedzel i walnij na twarz farbe i sie z pewnoscia przekonasz ze jednak ci zaszkodzi bo skora pod taka farbą nie moze oddychac. Fluidy posypki na twarz to nie witaminy...

Gość paròwka  berlinka
ja tylko brwi reguluje delikatnie.. tylko te wloski pojedyncze a brwi podkreslam delikatnie prawie zuzytym tuszem do brwi co mi przyciemnia troche wlosy na luchach brwiowych. delikatny podklad jest ok jezeli chce sie cos zakryc ale jak widze kobiety ktore zdarzylo mi sie je widziec bez podkladu i mialy ladne cery tylko blade np a one nakladaja tej szpachli kilogramami

Gość gość
lepsza blada twarz ale naturalna niz zafluidowana czyli sztuczna

Gość gość
tylko faceci wolą oglądać te kobiety z fluidem a nie te z pryszczami i przebarwieniami na twarzy. ale jak chcecie być tak bardzo naturalne to wasz wybór.

Gość paròwka  berlinka
nakładanie fluidu na pryszcze pogarsza jeszcze bardziej ich sytacje...

Gość gość
fluidy zapobiegają wyrastaniu pryszczy!

Gość gość
strara nie wiesz co mowisz. chetnie zaprosilabm cie do siebie, zebys mnie zobaczyla rano i ile warstw tapety trzeba zebym wygladala jak wygladam. niedawno trafilam do szpitala, poszlam na izbe bez tapety. jak mnie zobaczyli lekarze natychmiast zaczeli wypytywac o wątrobe, czy nie mam marskosci czy nie mam tego. mam 33 lata mam czarne gorne powieki, wygladam bez tapety jakbym byla narkomanem, potwierdza to moj maz moja mama siostra, kazdy kto to zobaczy..wole zeby ludzie brali mnie za tapeciare niz za narkomanke. do roboty by mnie nikt nie przyjał bez tapety. na bank.

Gość gość
a jeszcze dodam ze na nic nie choruje. cala skora twarzy jest dodatkowo bardzo żółta. mam nierowny koloryt skory, wokol brwi mam jaskrawo blady kolor skory.

Gość gość
Ja nigdy nie maziam skory zadnym badziewiem, najwyzej troszke rozu na policzki no i korektor jak trzeba koniecznie. Nie wstydze sie miec jakies przebarwienia czy drobne pojedyncze krostki. Poza tym ciezko kupic naprawde dobry i dopasowany podklad.