Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

supernova997

co was dzisiaj wkurzyło :D

Polecane posty

Gość gość
W sumie to chyba tylko to, że młody wstał o 6 jak mogliśmy jeszcze spokojnie spać. Postawił na nogi mnie, córkę i tak pokutujemy skoro świt ;)

Gość nosz kur
1) rano okazało się, że zapodziała się gdzieś peleryna córki 2) zapomniałam kupić soli i musiałam się wracać 3) zapaliłam sobie a miałam nie palić 4) odkurzacz, który miał cicho odkurzać odkurza głośno póki co, to tyle.

Gość gość
ze ta kura nadal z nim jest zobaczylam na fb i sie wkurzylam no wlasnie :) www.youtube.com/watch?v=glVAzwRFphs

Gość gość
Wkurzyło mnie, że wczoraj zdjęłam pranie mojej córci z wieszaka, a ona już osikała wszystkie podkłady na przewijak ;))

Gość Linia Maginota
nic wkurzyc mnie morze tylko jedna osoba na calym swiecie reszta zabawa 🖐️

Gość gość
Wkurzylo mnie to ze weszlam na forum,a tu znowu Literki

Gość gość
"wkurzyc mnie morze" - widzisz i nie grzmisz :D

Gość ex_debill_konkubina
jeszcze nic;)

Gość gość
to, że od rana leje deszcz i nie mogę wyjśc z moim rocznym synkiem. A tak go roznosi, że nie ogarniam tematu ;)

Gość ex_debill_konkubina
(ale zaraz zerknę na stan konta;)

a mnie wkurzyl mój ból plecków ;/// masakra. od rana leje jak z cebra ;/ nie poszłam więc do sklepu i siedze bez śniadania. to, że znowu cała chałupa do sprzątania..... itp. wrrrrrrrrrrrrrrrrr

Gość gość
Nic mnie nie wkurzyło dzisiaj ,ale wszystko przede mną .

Gość gość
wkurza mnie, że mam do wysprzątania cały dom, a potem do pracy a inne kafeterianki mają zawsze czyściutko, obiad z trzech dań już ugotowany itd

Gość gość
Mnie to że od 8 rano wydzwaniam po specjalistach w mojej okolicy i znalazłam właściwego lekarza prawie 60 km od mojego miejsca zamieszkania, a do tego termin na koniec kwietnia.Wrrr... Dlaczego nie ma nic na miejscu? Masakra. To samo z neurologopedą. Mam numery telefonów do dwóch. I żaden nie odbiera. Grr.. Żeby chorować to trzeba mieć zdrowie w tym kraju. I kasę - bo wiekszość świadczeń prywatnie - jak na NFZ to musiałabym jeździć po 200 km w jedną stronę albo czekać 2 miesiące na termin.

Gość gość
Mnie co dzien wkurzaja budowlancy ktorzy punkt 6 tłuką się,drą i spiewają razem z radiem i budzą mnie i moje dzieci :o

Gość gość
Jak co rano wkurzyła mnie walka z synem o zjedzenie śniadania przed przedszkolem. No i ta pogada, masakra.

Gość gość
wczoraj rozladowal mi sie akumulator wiec maz mi podlaczyl go do prostownika na noc i co mnei wkurzylo !!! rano okazalo sie ze prostownik nei laduje i ejstem bez auta a pogoda do doopy i musze isc na zakupy....doooooopa

Gość gość
mąż,bo zrobił mi kanapki do pracy z kiełbasą

Gość gość
Mnie właśnie wkurzyło to, że synek śpi a córka zaczęła drzeć się na całego i beczeć bo nie mogła znaleźć naszyjnika, który nota bene zabrała wcześniej mnie :o masakra z tymi dziećmi, jak tylko coś nie po jej myśli to się drze i budzi mi maluszka :o

Od niedawna prowadzę własną działalność gosp. - kancelarię prawniczą i dziś jakaś pani przyszła i się zapytała, czy mogę jej coś skserować... ok, nie ma problemu, kilka stron, nie zbiednieję... A ona wyciąga 2 książki po 300 stron każda. Tłumaczę jej, że to nie punkt ksero, tylko kancelaria radcy prawnego. A ona wielkie oczy i na cały głos: No tak, wielka paniusia, na dodatek blondynka i mi tu będzie ubliżać. Już więcej moja noga tu nie postanie! I wyszła, trzaskając drzwiami. Trochę zabawna sytuacja, ale potem znajoma z biura obok przyszła wielce zaciekawiona i się pyta, co ja takiego zrobiłam tej biednej pani...

Gość gość
Witam wszystkich serdecznie :) Jestem studentką V roku pedagogiki, obecnie pisze pracę magisterską na temat roli rodziny w kształtowaniu przyszłości zawodowej dziecka. Bardzo proszę o poświęcenie kilku minut na wypełnienie prostej ankiety. Badania są całkowicie anonimowe. Dziękuje za pomoc i pozdrawiam wszystkich. http://www.ankietka.pl/ankieta/143313/rodzina-w-ksztaltowaniu-aspiracji-zawodowych-i-wyboruzawodu.html

Gość gość
mnie dziś wszystko wkurza:(

Gość Kasianka44
Mnie wkurza cała ta papierologia związana z przyjmowaniem do szkol i zamieszanie - a to sześciolatki do szkół, a to darmowy podrecznik, który pewnie będzie do kitu :( Od poniedziałku szukam szkoły dla córy w Szczecinie i już mi się w głowie kręci od tego :( Chyba postawię na tą, co myślicie? http://www.szkolapromyk.szczecin.pl

Gość gość
11:30 jako prawniczka powinnas wiedziec, ze kserowanie calych ksiazek jest nielegalne i zamiast mowic, ze nie jestes pktem ksero moglas powiedziec, ze za to mozna wytoczyc proces o naruszenie praw autorskich, wiec glupie babsko zamkneloby paszcze;)

Gość gość
Nic,bo mnie ciężko wkurzyć:) więcej luziku babki:)

Zaginięcie karty szczepień mojego starszego dziecka. Wybrałyśmy się na szczepienie, ja z wielkim brzuchem, dziecko z obietnicą nagrody za bycie dzielnym. W przychodni, do której chodzimy już naprawdę długo okazało się, że karty nie ma. Teraz muszę szukać jej w 2 poprzednich przychodniach wrrrr. Dziecko rozczarowane, bo mimo lęku, było gotowe na ten zastrzyk. Dobrze że chociaż dzisiaj idzie do dentysty, to jej tę wymarzoną skakankę kupię...