Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

supernova997

co was dzisiaj wkurzyło :D

Polecane posty

Gość hehehehehhehehehhehe
To ze od 5 dni nie byłam w wc i bede musiała specjalnie isc do apteki po czopki glicerynowe ...

Gość gość
Że matce z dowodem osobistym nie chcą wydać nr pes pesel dziecka a wydadzą obojętnie komu jeśli bd mieć akt urodzenia

Gość okropnamatka
że pada, że muszę ze smarkiem dziś siedzieć caly dzień ech

Gość ex_debill_konkubina
no na koniec miłego się musiało skopać - zą, który dawał znać o sobie od niedzieli zaczął nap**** równo, nie wiem, czy bardziej boli, czy jestem wkurzona, ale jutro będę się musiała zapoznać z miejscowym serwisem dentystycznym

Gość gość
wkurza mnie że dziecko poprzedniczki i tak będzie zaszczepione :/ mimo tego, że ktoś czuwa i chowa kartę jak trzeba ;)

Gość gość
Tekst teściowej. Tak bardzo chce nam pomoc przy dziecku, wiec poprosiliśmy by przyjechała i wyszła z Dzieckiem na spacer a my w tym czasie sie prześpimy to walnela tekstem ze mamy dać jej dziecko (2 m-czne) na weekend i butle z mlekiem. Pomijam taki drobny szczegół ze dziecko jest na piersi. Poza tym nawet swojej matce bym takiego Maleństwa nie zostawiła na cały weekend. Po odrzuceniu propozycji, obraziła sie i nie przyjechała w ogóle :)

Gość gość
Tekst teściowej. Tak bardzo chce nam pomoc przy dziecku, wiec poprosiliśmy by przyjechała i wyszła z Dzieckiem na spacer a my w tym czasie sie prześpimy to walnela tekstem ze mamy dać jej dziecko (2 m-czne) na weekend i butle z mlekiem. Pomijam taki drobny szczegół ze dziecko jest na piersi. Poza tym nawet swojej matce bym takiego Maleństwa nie zostawiła na cały weekend. Po odrzuceniu propozycji, obraziła sie i nie przyjechała w ogóle :)

Gość gość
Ze moj syn zamiast o 8 wstal o 6 :o

Gość gość
źle mi się przykleiły sztuczne rzęsy i czuję je na prawym oku. obudziłam się o 4 rano, było jasno, nie mogłam zasnąć znowu, a o 6 nie mogłam wstać, wstałam przed 7 i biegałam jak opętana po domu. współpracownicy nie chcą być mili i uczynni, tylko dają wymijające odpowiedzi, a ja się miotam przed klientami. 4 dzień mam konflikt z partnerem, już zażegnany niby, ale jest wciąż nieswojo. kupiłam pudełko pasty jajecznej, ale miałam tylko 2 kromki chleba i teraz nie wiem co z nią, wyrzucić szkoda, do powrotu do domu się zepsuje, nie mam lodówki w biurze :/

Gość gość
Ja wkurzona od rana :) -szef wyjechal na urlop dwutygodniowy zostawiajac mi kompletny bajzel w pracy -weterynarz nie moze dzisiaj przyjac mojego pieska (chore uszka) -moja kobieta siedzi w domu calymi dniami i nie chce jej sie pracowac

Gość gość
wkurzyło mnei od rana to, że wszyscy jeżdzą na wycieczki za granice i wstawiają zdjęcia na fb. a ja kurcze siedze w domu i mnie na nic nie stać. gdzie Ci ludzie pracuja i ile zarabiają:/;/;/;/ ja pracuje mąż pracuje... a pieniądze się rozchodzą nie wiem na co a tak dbam, zeby na wszystko było. jestem swkurzona na siebie .... powinnam być bardziej obrotna;/

Gość gość
A ja wkurzona na meza-bo obil sobie reke i ma w szynie,do pracy isc nie moze bo ma l4,ale znajomemu pomagac od 9-18codzien to juz moze-a kiedy on nie pracuje,nie zarabia kasy,proste

Gość gość
A mnie wkurza to ze remont trwa juz ponad miesiąc . Malarz zapil a ja sama maluje i to farba odpada to sufit ubrudzony a to z drabiny spadłam. A teraz dzwonie za innymi malarzami i nikt nie ma czasu

Gość gość
I zeby nie bylo,nie wyganiam go z bolaca lapa do roboty-ale mamy polroczne niemowle w domu,ktore daje popalic,moglby mi zwyczajnie pomoc,to nie bo woli spieprzyc do,znajomego i miec wszystko gdzies

Gość gość
to ze mało osob odpowiedziało na mój temat na kafe ;) i ze dziecko budzilo mnie w nocy kilka razy i ledwie zyje...