Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

7 tydz ciąży

Polecane posty

Gość gość

jestem w 7 tyg ciąży i nagle moje objawy ustały.. piersi zrobily sie miękkie chociaż sutki bola dalej.. czasem czuje dziwne klucie w pochwie.. pomóżcie bo nie wiem o co Chódzi :(

Gość gość
Cześć, ja mam niemalże to samo ale na 100% nie jestem jeszcze pewna czy jestem. Ale jeżeli to się potwierdzi to też 7 tydz. Ogólnie mdłości, senność prawie przez dwa tygodnie, twardsze podbrzusze i od wczoraj nic... Z tego co wiem i przeczytałam na różnych stronach, może być to normalne. Moja koleżanka w ogóle nie miała objawów oprócz spóźniającej miesiączki. A powiedz mi kiedy zrobiłaś test??

Gość gość
2 tyg temu.. u lekarza też już bylam i potwierdził ciążę.. teraz czekam na wizyte w piątek i sie stresuje ze coś jest nie tak :-(

Gość gość
O Boże ! Kobieto..w ciąży będziesz się jeszcze 1000 razy dziwnie czuć, przezwyczajaj się i nie rób z głupoty czegoś strasznego...

Gość gość
wiem ze trochę schizuje...:( ale to ponoć zły objaw jak piersi przestały boleć i są miękkie.. bola mnie tylko sutki teraz..

Gość gość
Chryste panie, nastepna! Zamiast cieszyc sie ciaza, to bez przerwy same wyszukujecie se problemy. Moj ginekolog zawsze powtarza, ze stres w ciazy jest gorszy od palenia. Niby takie wyedukowane, sera plesniowego sie boja, bo dziecku zaszkodzi (nota bene, totalna bzdura), ale jednoczesnie nic nie robia, tylko sie umartwiaja od rana do nocy. Mial racje moj znajomy lekarz, kiedy mi powiedzial, ze wszystkim ciezarnym i swiezo upieczonym mamom, powinni z urzedu odcinac internet.

Gość gość
ja sie ciesze jak nie wiem co! :) ale to mnie zwyczajnie zaniepokoiło i chciałam tylko dowiedzieć sie czy to normalne :(

Gość gość
No to sie zwyczajnie ciesz, a nie zajmuj p*****lami. Serio, dziewczyny, ile mozna?? Mdlosci - zle. Nie ma mdlosci - zle. Senna jestem - niedobrze. Mam mnostwo energii - tez niedobrze. Przybieram na wadze - zle. Nie przybieram - zle. Mam za niskie cisnienie, mam za wysokie cisnienie, widac juz brzuch, nie widac brzucha, piersi bola, piersi nie bola - i tak bez konca. Ja przezylam 3 ciaze, kazda byla inna od poprzedniej, ale nie umartwialam sie z powodu byle glupoty. Jak sie czulam rewelacyjnie, to znajome mi wmawialy, ze cos musi byc nie tak, bo kto to widzial, zeby tak dobrze sie w ciazy czuc!!! Przeciez to jest chore. Jestes w ciazy, bedziesz sie czula raz lepiej, raz gorzej, zycie. I tyle.

Gość motylekkkkii
Nie stresu się piątek juz niedługo ja też podobnie schizofrenii :D

Gość gość
ja od poczatku ciąży nie narzekałam wiec mi nie wmawiaj:) to mnie zwyczajnie zaniepokoiło i chyba od tego jest to forum zebym mogła spytać??

Gość gość
od początku ciąży nie narzekałaś,a czym jest 7 tydzień?:D

Gość gość
chodziło mi raczej o to ze na objawy nie narzekałam..

Gość gość
Choćbyś. Nie wiem co robiła co ma być to będzie,dużo wytrwałości ci życzę

Gość gość
A ja wam powiem tak : Rodzilam 4 razy podczas każdej z tych ciąż nie miałam dostępu do Internetu . Każdą z tych ciąż przeżyłam nie zamartwiałam się nic mi nie dolegało normalnie też w te ciąże zachodzilam. Jednak teraz jak mam większy dostęp do neta masakra :(

Gość gość
A ja wam powiem tak : Rodzilam 4 razy podczas każdej z tych ciąż nie miałam dostępu do Internetu . Każdą z tych ciąż przeżyłam nie zamartwiałam się nic mi nie dolegało normalnie też w te ciąże zachodzilam. Jednak teraz jak mam większy dostęp do neta masakra :(

Gość gość
masz racje.. teraz coś człowieka niepokoi to odrazu sie wpisuje w google.. teraz przeczytałam ze jak piersi przestają boleć to zły objaw i tak sie zadreczam :( chociaż sutki trochę bola a raczej pieką..