czekoladowa96 0 Napisano Kwiecień 9, 2014 czy ktoś z was stosował kalkulator dni płodnych? po "nieudanym" stosunku i wzięciu tabletki 72 po (escapelle) dalej sie obawiam że mogła ona nie zapobiec ciąży, sprawdzałam na różnych stronach kalkuratory dni płodnych i chciałabym sie zapoznać z ich skutecznością Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 9, 2014 kalkulator to tylko teoria a w praktyce jest różnie więc nie ma się co sugerować. Napisz coś więcej o swoim cyklu i o tym kiedy była wpadka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czekoladowa96 0 Napisano Kwiecień 9, 2014 mam regularny cykl 28 dni, wpadka była 2.04.2014r, ostatnia miesiączka 17.03. w ciągu 15-16h wzięłam tabletke po Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 9, 2014 dni płodnych nie sprawdza się w kalendarzu czy kalkulatorze, tylko się OBSERWUJE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 11, 2014 idiotka. tabletki za drogie?? facet w gumce nie lubi?? kretynka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 11, 2014 Kalkulator nie jest skuteczną metodą wyznaczania dni płodnych, bo owulacja może się przesunąć a tego kalkulatory nie uwzględniają. Najlepsza jest metoda objawowo-termiczna. Fajnym rozwiązaniem są też testery na ślinę np Afrodyta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach