Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dżesika Nikola Wanessa Brajan Nadia Kewin Oliwier

Polecane posty

Gość gość
Edyta gorniak i omena mensa czy jak tam sie nazywa raczej do nizin nie naleza a ich dzieci to alan i wanessa

Gość gość
górniakowa nie pochodzi z nizin? to ze ma głos i zarabia o niczym nie świadczy. dla mnie to jest patologia, z matka nie utrzymuje kontaktow, poczytaj lepiej o co ja oskarza. ojciec cygan.

Gość gość
a znowu omena mensah to Polka jak z koziej doopy klarnet. Omena Mesah - dla Ciebie to po polsku brzmi?? no bo dla mnie nie bardzo. dla niej waneska to pewnie jak dla nas kaska.

Autorko mozesz mi wyjasnic co oznacza wedlug ciebie " troche patologia "? A te co sie tak smieja z "pan prawnikow" czy pan woznych" coz takiego wesolego jest w takim okresleniu lekarki,prawniczki czy woznej? Najwieksza tepota I zacofanie to te panie co tak wysmiewaja imiona a nie te co nadaja imiona nieklasyczne,nietradycyjne I nieoklepane :)

Gość gość
dokladnie...Najgorsze to bezklasie chcace zablysnac ...Kazdy wybiera imie,jakie mu sie podoba i jest dozwolone.Kropka.

Gość gość
a ja mam Agatę i Filipa... no proszę pośmiejcie się :-P

Gość gość
Nie podoba mi sie ani jedno,ani drugie.Z listy wybralabym raczej Oliwiera.Ale kazdy ma prawo do wyboru przeciez :)

Gość gość
ja mam Kornelię jesli kiedys bedzie drugie dziecko, to Nina albo Igor :)

Gość gość
patola :D

Gość gość
znam nikole i fabiana burak..... niestety.... matka samotka, kazde z innym, wiec nam sie dobrze to kojarzy

Gość gość
ja znam Brajan Kiełbasa, Wanessa Gajda i Andrzelo Kwiatkowski :D

Gość gość
dodam jeszcze Alanka i Roxanke :P

Gość gość
Ja też pracuje w ośrodku opiekuńczo -wychowawczym i mamy Adama, Dawida, Katarzynę, Maćka (nawet dwóch), Annę, Monikę, Adrianę, Natalię (nawet dwie) i trzy Julki, Kacpra i Jakuba też. Nie ma Dżesiki, Alana i Nadii, ani żadnego imienia wymienionego przez Ciebie. Pracowałam też w szkole i był chłopiec Nikolaus, pochodził z normalnej rodziny. Znam teraz chyba z pięciu Alanków w wieku niemowlęcym, żaden nie pochodzi z patologii.

Gość gość
ty wyzej - nie zmyslaj :D

Gość gość
u nas w przedszkolu był kiedys... uwaga! PRESTON. powiem wam z obserwacji, ze zdecydowana wiekszosc Nikol, Nadii i Alankow, Brajankow to dzieci mam z wykszatlceniem zawodowym.

Gość gość
Pudło. Moja córka Nadia, mam wyższe mgr, pracuję zawodowo i jedyne uzależnienie jakie mam to słodycze. :)

Gość gość
ty wyzej: to ze twoja corka ma nadia i wyzsze wyksztalcenie swiadczy jedynie o tym, ze masz kiepski gust.

Gość gość
Moja chrześnica ma na imię Nadia, jej rodzice mają wyższe wyksztalcenie. Gdy mała się urodziła, to imię nie było tak popularne, wtedy znałam jedną dziewczynę o tym imieniu. A mama Nadii jest zakochana w rosyjskich imionach, daleko im do patologii.

Gość gość
imiona wymienione w temacie maja dzieci w 80% z rodzin patologicznych oraz niskich lotow, pozostałe 20% to dzieci z normalnych w miare rodzin, w ktorych jednak rodzice nie maja zbyt wyrafinowanego gustu.

Gość gość
Znam jednego Brajana (jak ta pisownia w ogóle wygląda? W oryginale to piękne imię, ale nie na polskie warunki). Matka jest samotna, ma 21 lat, a Brajan to jej najmłodsze dziecko, ma dwa miesiące. Ma jeszcze dwuletniego syna i czteroletnią córkę. Każde dziecko z innym ojcem. Brzmi nieprawdopodobnie, ale to niestety prawda. Starsze dzieci mają normalne imiona.

Gość gość
Jeszcze mi się przypomniała Jessicca. Rodzina patologiczna na 102. Z dziewczyny też juz raczej nic nie będzie. jej siostra cioteczna ma na imię Angelika.

Gość gość
u cyganow jest pelno Szantelek, Karmenek, Dzesiczek i innych perelek..

Gość gość
Mama Nadii z uzależnieniem od słodyczy: Gościu, pewnie mam kiepski gust ale....inteligente osoby wiedzą, że o gustach się nie dyskutuje :) Pozdrawiam