Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

SZERSZE biodra w trakcie ciązy i po porodzie

Polecane posty

Gość gość
A kiedy zaczęły Ci się poszerzać ? Pytam o obecną ciąże jak i pierwszą. Pozdrawiam. Ach i jeszcze jedno, mnie rozbiło o 3 cm ( póki co) jeszcze mam 3 miesiące do porodu, a spodnie sprzed ciąży są tak ciasne, że na pewno nie dałoby się w nich chodzić, jakby mi już tak zostało :/

Gość gość
Pierwszej nie pamiętam. Teraz w 6 mies. zaczęło się od bólu, jakby zakwasy. Teraz kończę 8. Już tak nie boli. Ale rozmiar tyłka tragiczny. Jak się nie zejdzie samo to lipa bo tu nie ma z czego chudnac czy ćwiczyć. A romiar 34 nosilam

Gość gość
Pierwszej nie pamiętam. Teraz w 6 mies. zaczęło się od bólu, jakby zakwasy. Teraz kończę 8. Już tak nie boli. Ale rozmiar tyłka tragiczny. Jak się nie zejdzie samo to lipa bo tu nie ma z czego chudnac czy ćwiczyć. A romiar 34 nosilam

Gość gość
To sporo Ci się poszerzyły, ale skoro przy pierwszej Ci się wstąpiły, to teraz być może też tak będzie :). Mnie martwi fakt wymieniania garderoby, spory koszt :/. Pozostało mi się modlić , by więcej mnie nie rozbiło :)

Gość gość
Mi nie dość, że odłozył się tłuszcz, to się rozeszły- nie wiem ile, nie mam centymetra. Od włąśnie 6 meisiaća czułam rozciągnięte pachwiny, ból non stop, w dziewiątym czułam dziwny "luz" kosci na dole, czułąm po prostu, że inaczej reaguje kręgosł↓p na poruszanie się.

Gość gość
w ciazy zawsze sie rozchodza, tak działa hormon ciazowy, powoduje rozejscie się kości w stawach, zeby ułatwić poród najgorzej, że robi to we wszystkich stawach, pja rzez to mam stopę o 3 numery większa, niz przed ciażami i mam teraz rozmiar 42 wiec więcej dzieci nie chce, bo sobie butów nie kupie :D

Gość gość
Mi nie wróciły do stanu sprzed ciąży :(

Gość gość
Czyli mało ktorej wróciły do normalności :(. Myślałam, że jednak większość wypowie się optymistycznie :(