Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Barbódka

przyjaciółka

Polecane posty

Gość Barbódka

Witajcie dziewczyny,mam do Was pytanie czy Wasi mężczyzni maja przyjaciółki i jak podchodzicie do tego tematu tolerujecie ? bo właśnie mój ma...i jest mi z tym tak sobie ./ jestem zazdrosna zwyczajnie zna ja od dawien dawna jeszcze jak mnie nie było.Czuje się jakaś GORSZA spotykaja się czasem na piwo,co prawda w miejscu publicznym nie sa sami ale i tak mi ztym ciężko,ja siedze w domu a Oni urządzają sobie pogawędki dziwnie mi z tym.Ma męża niby podobno nigdy ich do ssiebie nie ciągneło ale jednak mój facet ma potrzebe się z Nią spotkać ;( strasznie mnie to męczy wiecie,,wychodze na zaborczą SUKE ./Chciałabym ja być dla niego PRZYJACIÓŁKĄ.Macie jakieś rady ? jak to znieść ?

Gość gość
Nie rozumiem a co ona tobie takiego robi,to tylko piwo,poznaj ją i będziesz wiedziała czy masz sie czego obawiać.

Gość Barbódka
Co mi robi hmhmh zabiera czas mojego faceta,który mógłby poświęcić mnie ? bo mamy dla siebie 4 wieczory w miesiącu...

Gość gość
to fest związek macie...

Gość gość
Jesteś masochistką? Nie wybieraj sobie mężczyzn z kobietami do wódki...pfff...dziurami do przer*******.

Gość gość
mój wiele lat temu też miał taką niby "przyjaciółkę',chciała się z nim spotykać beze mnie ,ale mój otwarcie jej powiedział ,że tylko w mojej obecności,potem wyszło na jaw ,że miała plany zniszczyć nasz związek,bo wkurzyło ją ,że ona poszła na dalszy plan

Gość gość
To co ja mam niby zrobić ? zamknąć go w domu zabronić kontaktu ? nie chce tez być wredną kobietą która zamyka faceta w domu.Kurcze trudne to wszystko,a może poprostu się przyjaznią bez żadnych podtekstów,może ja mam paranoje już ./ zalezy mi na Nim kocham go bardzo mysle że On mnie też ;) własciwie sie nie kłócimy tylko zawsze o Nią są afery jakieś ./ nie przekreśle zwiazku trwajacego 4 lata przez jakąś panne którą jednak zna od zawsze ;./ i właściwie gdyby ją chciał to by z Nią był prawda ? kobietki dodajcie otuchy bo mam mętlik w głowie już

Gość gość
od czterech lat widzicie się tylko 4 wieczory w miesiącu? Paranoja.

Gość gość
Takie realia moja droga,pracuje za granicą przyjeżdza na 4 dni w miesiącu.

Gość gość
To nie musi Cię tu w Pl zdradzać.

Gość gość
On mnie nie zdradza.

Gość gość
Umów się z kolegą kiedy facet przyjedzie na te 4 dni. Może wtedy zrozumie co czujesz.

Gość gość
To jest jakiś pomysł ;) ewentualnie odnowie znajomość z takim bliskim kolegą niech poczuje się jak Ja.

Gość Laurka 16883
Też sądze jak Ty że nie istnieje taka przyjazn miedzy facetem a kobietą...aż nie chce mysleć o czym z nią gada itd.narazie nie odkryłam nic ./ poza tym że ukrywał kontaktz nią bo Wie że działa Ona na mnie alergicznie wprost.Może oczerniam ją nie sprawiedliwie,nie wiem.....trudny temat

Gość gość
Autorko sorki, że tak zapytam ale normalna jesteś? Masz normalnego faceta to z nim porozmawiaj powiedz co czujesz, że ci przykro jak czas, który macie a i tak jest go mało spędza z inna kobietą a nie z tobą i czy ew ty mogłabyś się z nim wybrać bo bardzo chętnie ją poznasz. Na dłuższa metę to nie przejdzie. Co ci szkodzi zamiast wymyślać podstępy.

Gość znamsaas
Ja mam mężczyznę przyjaciela i jego dziewczyna w pełni to akceptuje. Znamy się od dziecka i ciesze się ze ma obecnie partnerkę, która nie ma nic przeciwko naszym spotkaniom . Jego dziewczynę tez bardzo lubię i często spotykamy się we trójkę. Uwierz mi ze przyjaźń miedzy kobieta a mężczyzna może istnieć. Poznaj ją pokaz jej ze nie jesteś zazdrosna może tez sie polubicie może to twój mąż pójdzie nieco w odstawkę albo będzie to trójkąt przyjaźni ;)

Gość gość
rozmawiałam z nim nie raz na ten temat wie co ja czuje,efekt jest taki że bardziej sie kryje z tą przyjaznią żebym nie zrobiła kolejnej afery....może i to jest metoda żeby ją poznać,kiedyś nawet słyszałam jak gadała że chciałaby mnie poznać,tylko czy On by chciał ? wątpie....kiedyś słyszałam że każdy w związku powinien mieć też swój świat swoich znajomych.Może powinnam to zaakceptować i zrozumieć że poza mną istnieją też inni ludzie innego wyjścia nie widze,najgorsze że Ona jest ładna co jeszcze bardziej mnie denerwuje.Powinnyście mnie zrozumieć sądze że zadna z Was nie chciałaby żeby facet spotykał się z inną,i to nie ważne że ma miano przyjaciółki.Ważne ze to też kobieta.......