Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bardzo marudne ośmiomiesięczne dziecko

Polecane posty

Gość gość

od kilku dni wysiadam marudzi od rana do wieczora, w nocy prawie nie spi.Ciagle sie wybudza i marudzi, szału można dostać. Nie wiem czy to ząbkowanie daje się we znaki, bo podaje srodki przeciwbolowe na noc. Moze skok rozwojowy ? Czy któras mama przechodziła taki trudnu okres w 8 miesiacu ?

Gość gość
Zobacz czy ma dziasla opuchnięte. Jak tak to zeby. Jak nie to skok rozwojowy. Moj tez miewal takie okresy że byl bardzo marudny.

Gość gość
miałam to samo ze swoim, u nas to były ząbki, a jak ząbki to miał też problemy z brzuszkiem, dlatego tak marudził, nie dość ,ze dziąsła to i brzuchalek. teraz jest już lepiej , wychodzą trojki górne i jakoś tak bezobjawowo w sumie...czy to ząbki czy skok trzeba przeczekać:( innej rady nie ma, trzymam kciuki:)

Gość gość
skok w dodatku ten trudny czyli lęk przed separacją zacisnąć zęby, przetrzymać, innej rady nie ma

Gość gość
ale powiedzcie mi co mam robi w nocy ? dziecko prawie nie spi, chodze nieprzytomna

Gość okropnamatka
daj mu hydroksyzynę może się uspokoi i pojdzie spac

Gość gość
a jak dasz coś przeciwbólowego na noc to nie pomaga? mój to czasem spał z moją bluzką:) moze głupi pomysł,ale jak czuł mój zapach to mu się lepiej spało, potem z czasem mu zabierałam, bo bałam się ,że tak mu zostanie :)

Gość gość
Ty od hydroksyzyny dobry nick sobie wybrałaś :P

Gość okropnamatka
ech zly dzień mam serio ja swojemu czasem daje w kryzysowych sytuacjach dostal od lekarza na uspokojenie przy azs, ale nie daje mu codziennie tylko jak jest bardzo marudny i nie spi w nocy, serio to pomaga

Gość gość
czopek viburcol próbowałaś?