Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Goammmm

Czy on mnie oszukal?

Polecane posty

Gość Goammmm

Hej pisze tu bo jestem skolowana. Jestem z chlopakiem rok. On ma 30 lat ja 28 oboje mieszkany za granica on jest tu 11 lat jak rok on zawsze mial kase wiec na poczatku byly prezenty wprowadzilam sie do jego mieszkania ktore on wynajmuje zawsze robil zakupy codzienne. A teraz po roku cos mu w firmie nie idzie i nagle chce zebym placila za mieszkanie robila zakupy, napisal mi nawet w smsie ze " nie chce miec rodziny na ktora trzeba z********ac" wedlug mnie to czy ze mna czy beze mnie to i tak by wynajmowal to mieszkanie bo i tak je wynajmowal zanim mnie znal, a jesli chodzi o zakupy to ok, ale sam fakt ze uzyl takiego okreslenia i wola kase za cos co i tak by placil i tak to jest dziwne. Rozumiem ze moze byc w zlej syt finansowej ale ten cytat... Czy to dobry kandydat na przyszlosc? :( bylyscie w takiej sytuacji? Dodam ze jego poprzednie dziewczyny byly przez niego rozpieszczane bo jak mowi mial wtedy kase - jak ja go poznalam padla mu firma... Ale generalnoe podswiadomie nie chce byc gorsza od nich i chcialabym byc dobrze traktowana,.. On twierdzi ze jest czlowiekiem i uczy sie na bledach i nie chce tworzyc ze mna takiego zwiazku tylko jak mamy planowac przyszlosc to on jest zlym kandydatem na jelenia... A ja po prostu nie chce miec swiadomosci ze one buly lepiej traktowane :(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować