Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hope11

UP pomocy : )

Polecane posty

Gość Hope11

Witam! Piszę ponieważ mam pewien problem. Otóż chodzi o to, iż dnia 06.03 miałam zgłosić się na podpis w Urzędzie Pracy w moim mieście, oczywiście byłam zabiegana i zapomniałam, zgłosiłam się 10.03 (poniedziałek), Pani w informacji powiedziała, że moje papiery powędrowały do wyrejestrowania, dostałam pismo, że moje ubezpieczenie zostało wstrzymane etc, mam się zgłosić za trzy miesiące i tu dochodzę do sedna sprawy, aktualnie zmieniłam adres zamieszkania, czy mogę iść teraz i zarejestrować się ponownie na inny adres zamieszkania pomimo tego, że nie minęły te wyznaczone trzy miesiące? Z góry dziękuję za odpowiedzi : )

Gość gość
nie ,zmienil sie tylko adres a dane osobowe te same

Gość gość
Od terminu podpisu miałaś 7 dni na dostarczenie l4, czemu tego nie zrobiłaś? , zmieniasz adres zamieszkania, a pesel masz przecież taki sam, więc Ci to nie przejdzie.

Gość Hope11
Nie mogłam donieść l4 bo nie byłam chora etc, po prostu wypadło mi z głowy (sprawy rodzinne). Doczytałam gdzieś, że gdy zmieni się adres zamieszkania to trzeba zmienić całą deklarację, może to mnie jakoś uratuję.

Gość gość
Nie,masz "bana" u nich teraz, przykro mi

Gość gość
możesz się zarejestrować, za 3 m-ce :D

Gość gość
kolezanka zapomniala, przypomnialo jej sie jak dostala pismo.) napisala odwolanie,poprosila,przeprosila i po problemie:)

Gość Hope11
W moim mieście nie da się dogadać z tymi Paniami, są na prawdę bardzo nie miłe, naburmuszone itp. Aczkolwiek dziękuję za odpowiedzi : )