Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Roznica wieku

Polecane posty

Gość gość

myslicie,ze 5 lat roznicy miedzy dziewczyna a facetem to duzo?ja mam 23,a on 28lat. obecnie studiuje. Boje sie,ze on bedzie chcial miec niedlugo dziecko,a ja chcialabym skonczyc studia i znalezc prace

Gość gość
Bose, kolejne idiotyczne pytanie o wiek. Kochasz go, czy ważniejsze jest co ludzie powiedzą? I do czego i qrwa jego metryka?

Gość PanP
Myślę, że to niewiele. Ps. Masz rację z tymi studiami i pracą.

Gość gość
ciesz se ze jestes mlodsza od faceta, w pozniejszym wieku to sie przydaje zawsze bedziesz mlodsza.ja mam rowiesnika meza no w mlodosci bylo ok.a tera po30 latach malzenstwa podobaja mu sie mlode panie a nawet te z najstarszego zawodu swiata.ja juz dla niego nie atrakcyjna ale dbam o siebie no ale lat sobie nie ujme

Gość gość
Gdyby go kochała to by debilnego pytania nie zadawała :-) Tępa rura nie pomyśli o tym że jak on będzie miał 45 lat, czyli będzie w kwiecie wieku, to ona będzie miała 40, czyli będzie starą babą, taką której tylko chustkę na głowę założyć i wygnać w ch*j, bo czym taka mongolica nadrobi, przecież nie inteligencją :P

Gość gość
5 lat jest ok, choć miałam chłopaka 4 lata starszego i sama zmieniłam go na młodszego - był bardziej niedojrzaly niż ja:o wiec wiek o niczym nie swiadczy i może mieć fsiu bzdziu w glowie

Gość gość
5 lat różnicy to niewiele. Między nami jest 12 i jesteśmy ze sobą bardzo szczęśliwi. Wiek ma niewielkie znaczenie gdy się kogoś kocha i chce z nim być