Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zboczenstwa faceta

Polecane posty

Gość gość

To nie jest prowokacja, chociaż może tak wyglądać. Mój narzeczony przebywa w delegacji, i chce żebym mu wysłała filmik jak robie kupe;/ To obrzydliwe, nie wiem jak odmówić, ale na pewno tego nie zrobie. wczoraj mi powiedział ze kręcą go takie rzeczy..

Gość gość
dlaczego nie zrobisz ? ale kakao mu dasz ?

Gość gość
nie mam większego problemu z seksem analnym raz na jakiś czas, ale musze być wtedy dobrze "oczyszczona". A wypróżnianie się do kamery... ?;/ Fekalia są obrzydliwe, ani to ładne, ani podniecające, czułabym się upokorzona po takim filmie

Gość gość
nie mam większego problemu z seksem analnym raz na jakiś czas, ale musze być wtedy dobrze "oczyszczona". A wypróżnianie się do kamery... ?;/ Fekalia są obrzydliwe, ani to ładne, ani podniecające, czułabym się upokorzona po takim filmie

Gość gość
a Twój narzeczony juz pewnie roochal w burdelu

Gość gość
faceci są dziwni, nie wiedzą już co wymyślać, powiedz mu to wprost że ciebie to nie kręci i tego nie zrobisz. Związek nie polega na tym że kobieta ma spełniać wszystkie zachcianki faceta tylko na wzajemnym zrozumieniu i uszanowaniu decyzji.

Gość gość
właśnie mu to mapisałam przed chwilą, że prazykro mi ale ja tego nie zrobie. Na razie cisza... Robimy dużo rzeczy których nie wypada robić, ale to jest już przegięcie ;)

Gość gość
zrobi to inna i nie tylko to ...

Gość gość
myślę że nie tak łatwo znaleźć kobietę co to polubi:P Poza tym ufam mu - więc nie będę podejrzewac o zdradę, uważam że jest rozsądny i nie poleci szukac przygód tylko dlatego że nie spełni się jedna jego fantazja:) Juz odpisał, mówi że nie ma problemu, że dobrze że się nie zgodziłam skoro mnie to nie kręci :D Ufff... poszło łatwiej niż myślałam:D

Gość gość
nie musi lubic za kase