Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

LED jak czesto dostajesz pretem od konkubenta

Polecane posty

Gość gość
aaaa co to jest zonatnik? o.O :D

Gość gość
Nie mam szafy:(

Gość gość
Żwirek i Muchomorek.

Gość nie lubię led ale bez przesady
skąd wiesz, że ma żonę oj coś za dużo mącisz i w kółko to samo gadasz o tej żonie, ja nie widziałam nigdzie jej wpisu o tym że ma rozwodnika, może coś więcej powiedz, a raczej zmyśl będzie ciekawiej

Gość gość
Macica jedzie z pomarańczy

Gość gość
oj baby, baby.. Ze wam sie chce..

Gość gość
pisze sie "paintcie" literki slowniku ortograficzny od 7 bolesci. jak ty hakujesz ten internet i tropisz IP, skoro pisowni podstawowego programu z podstawowki nie ogarniasz.

Gość gość
autorka- dno masakryczne. jebnij się w łeb głąbie pier/dolony, jak się nudzi to do garów wieśniaro

Gość gość
Led i dns logujcie się,logujcie

Gość gość
led i dns największe debilki na całym kafe..jestem ciekawa która którą pierwszą wystawi :-D

Gość gość
11:50 literki juz nas miala pozegnac ale cisnienie tak napieralo, ze nie mogla zdzierżyć, zeby sprostowaz zazut z d**y o rozwodnikach. to naprawde jest ciezka choroba, skoro nie umiesz odpuscic. albo to lubisz. nie wiem co gorsze, ale to jest ciezka choroba. a wy laski, zamiast ja olac, to poglebiacie te chorobe, nakrecacie, nie jest wam jej zal? ona powinna isc na oddzial zamkniety, brac leki, chodzic na psychoterapie, a wy nie macie litosci za grosz. pisze serio.

Gość gość
Co ty nie powiesz? A przerzuciłam się z PS i Photoimpact na Painta, bo myślałam, że znam pisownie... W lot łapiesz żarty motylku lekki :)

Gość gość
poczekamy aż ktoś pustaka wystawi tak że ze wstydu zniknie z kafe...Zegnała się ale jej udne życie nie pozwala jej odpuścić

Macie bardzo nudne życie skoro ciągle zakładacie tematy o Led. A obrażanie jej dziecka to już szczyt chamstwa.

Gość gość
Wstydu? Czego mogę się wstydzić? Bo w moim życiu nie ma jednej sfery w której jest coś nie tak :)

Gość gość
czy ktos ma tutaj dowod ze temat zalozyla jak dbasz? bo ciekawa jestem w chuj czy rzeczywiscie jest az tak glupia. led dawaj foty posmiejemy sie z rozowej lampucery

Gość gość
Pożegnała się bo gach miał przyjechać na widzenie do dzieciaka,ale nie pojawił się niestety:( a led już umyła pipę w zlewie bo myślała,że będzie wsad

Gość gość
To komentarz na poziomie :D

10.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość led i dns największe debilki na całym kafe..jestem ciekawa która którą pierwszą wystawi smiech.gif xxxxxxxxx xxxxxxxxx Led, ja ci tu uroczyście, przed wszystkimi przysięgam, że cię nie wystawię :) Tym hienom na pożarcie ? NEVER!!! :) to nie w moim stylu. Takie coś trzeba mieć we krwi, ja tego nie posiadam.

Gość gość
12:56 hahah polalam sie ze smiechu:D do literki (matko, ile razy pisze jej nick zadziwiam sie, jak mozna sobie wymyslic tak infantylna ksywke) ciesze sie ze podniecasz sie umiejetnoscia obslugiwania tych wspanialych programow graficznych, z pewnoscia opanowalas juz rozmazywanie pryszczy, cellulitu i prasowanie ubranek, ciekawa tylko jestem czy stac cie na oryginalne orprogramowanie, bo nawet prywatna osobe mozna namierzyc w naszym polaczkowie - wiec uwazaj;) (mniemam, ze nie masz zawodu grafika czy informatyka, bo jestes za tepa, a na wlasne potrzeby pewnie instalujesz cracki;)

Gość gość
Dorosłe baby jak się domyślam a poziom pyskówki jak w gimbazie

Gość gość
daga tez miała styl:-D a teraz ledowa os/rana ze starchu siedzi w swojej norze sorry lepiance

ta gościówa co się nabija z ksywy "literki" -chyba świeża na tym forume, bo ta ksywa nie powstała ot tak sobie :D nieprawdaż LITERKI? :)

Gość gość
nie interesuje mnie geneza tej durnej nazwy, nie chce nawet wiedziec o co chodzi:D - do tego to twoje podniecenie, ze jestes WtAjEmNiCzOnA w te wiedze sekretna - to jest dopiero gimbaza. wez lepiej poczytaj jakas historyczna ksiazke, moze masz jakies inne zainteresowania, bo wiedza na temat celebrytek kafe nie zaimonujesz znajomym, dziecku. ps. racja, nie jestem kafeteryjnym zjebem;D

Gość gość
13:08 masz tylko jeden rower, ta druga bedziesz wieźć na ramie?

Gość gość
Jesteś, siedzisz na kafe i wymiotujesz jak my wszystkie tu :)

Gość gość
Ty umiesz jeździć na rowerze?Myślałam,że tylko ujeżdżasz cudzych mężów

Gość gość
No to może ma swój rower?