Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anex_kuchenny

dziewczyna byłego to moja obsesja

Polecane posty

Gość Anex_kuchenny

macie tak? Nie jestem z nim już 2 lata (dla niej mnie zostawił). Nie był fajnym gościem i nie żałuję rozstania. Jestem teraz z miłością mojego życia i nie wiem, co widziałam w byłym ;) Ale ona.. dziewczyna do której odszedł. Na początku byłam zazdrosna, sprawdziłam kto to, obczajałam ją na fb. Tak został do dziś, co jakieś 2-3 tygodnie sparwdzam co u niej. Oglądam zdjęcia, czytam statusy. Na jego fb nie myłam już może 1,5 roku. Przestał mnie interesować. Ale ona jest moją obsesją. Czy to jest bardzo chore???

Gość gość
Czujesz sie od niej gorsza. Ale to ze jest lepsza dla niego nie oznacza, ze ogólnie jest lepsza od ciebie.

Gość pryszcz na dupie
ja mam dwie obsesje pierwsza to praca na ulicy druga to zabawa w chowanego na pustym polu 🖐️

Gość Anex_kuchenny
nie jestem słabiakiem, jestem w sumie ładna i fajna, ale jej trudno dorównać. jestem nią chyba... zachwycona. wygląda jak jeden z tych wytatuowanych kociaków, które widuje się w necie. ciagle sprawdzam co u niej. zapominam na 2 tyg a potem znowu włażę tam...

Gość gość
Ale czujesz sie gorsza od niej czy po prostu ci sie podoba?

Gość issa822222
bo nie możesz sobie poradzić z tym, że zostawił Ciebie dla niej i podświadomie nie daje Ci to spokoju więc próbujesz za wszelką cenę podświadomie wychwycić w czym była "lepsza". Tymczasem nie była ona lepsza tylko inna. Długo by mówić, ale po krótce. Była lepiej dopasowana genetycznie względem jego kodu genetycznego niż Ty. Tak samo tamta byłaby gorzej skorelowana genetycznie wobec kodu genetycznego Twojego obecnego partnera niż ty. Gdyby ludzie rozumieli te zależności, nie byłoby kompleksów. Dlatego też usiłujesz się doszukać w czym była lepsza dla Twojego byłego partnera, ale... nie uda Ci się to bo to "wyczuje" "swoim kodem" tylko Twój były partner.

Gość gość
To się leczy psychopatko. kuźwa, psycholi nie brakuje....

Gość Anex_kuchenny
fascynuje mnie jako osoba. zazdrość minęła, fascynacja została... mogę z tym żyć, ale właśnie - przedmówca ma rację - jestę psycholę :)

Gość Marvella
myślę, że tak, że są

Gość Anex_kuchenny
są ale to nie o niego chodzi już wcale