Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troublemakerOX

20 lat i ..... ;xxxxxxx

Polecane posty

Gość troublemakerOX

Witam mam 20 lat nigdy wżyciu nie kochałem sie z kobietą .... uważam że to jest dramat...Patrząc na mnie raczej można było by powiedzieć ze 50 kobiet minimalnie juz miałem a tu co ? Lipa... moja psycha już nie istnieje można tak powidzieć ... A nie zapłacę za to , bo jeszcze tego by brakowało żebym za to płaci .. ;d Jak kobieta reaguje na wieść o tym że mężczyzna jest prawiczkiem i do tego jeszcze w tym wieku ? Oprócz niedowierzania i śmiechu ;D i co o tym sądzicie ?

Gość gość
Wiesz co jesli na swej drodze nie spotkałes jeszcze takiej kobiety ,która pokocha Cię i wtedy oboje macie niesamowitą ochotę na miłość nie sex to poczekaj:) bo mozesz się zawieść , a napewno ten 1 raz się pamięta

Gość troublemakerOX
Ja jestem na maksa wybredny i po prostu tak długo na to czekam że chce to zrobić z jakaś piękną kobietą ;) Miłość,miłość nie mam na to czasu ... Wolę seks dla przyjemności... hmm tak jak powiedziałem juz wcześniej nie pójdę na prostytutki z dwóch powodów pierwszy bo nie będę płacił za to a drugi z taką kobietą nie moge zrobić tego czego bym chciał ... mianowicie chodzi tu o delektowanie sie kobiecym ciałem jak z***biście dobrym ciastkiem ;) Zawieść ?? Jak ? już parę osób mi to mówiło :) ja czekam juz z 6 lat tak ze to jest hardcore...hehe ;)

Gość troublemakerOX
Sytuacja do tego jeszcze jest bardziej skomplikowana ... Bo nawet jak sie całuje z Dziewczyną to w tych spodniach juz coś sie dzieje i to najbardziej mnie drażnij .. odczuwam dyskomfort... A seks ... lęk przed tym że dojdę zanim co kolwiek sie wydarzy zniszczy moją psychikę doszczętnie... już nie mówiąc o tym co będzie jak rzeczywiście tak się stanie aaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Gość gość
No to Ci powiem tak.. Ja mam 18 lat, w tym roku 19, miałam faceta, w sumie, to mój pierwszy powazny i pierwszy łóżkowy kontakt, wiedziałam że chce to znim zrobić, bo chciałam juz miec to za sobą, w sumie to i chciałam żeby był prawiczkiem, a z drugiej strony chciałam być w dobrych rękach :p no nc, w kązdym razie zerwaliśmy, teraz tez mam chłopaka i wiesz co? mam nadzieję że jest prawiczkiem, po prostu, wylane mam czy dojdzie po 15 sekundach czy dłużej, po prostu moim zdaniem to też jest plus u faceta i to mega

Gość gość
Poza tym po twojej gadce da się odczuć że jesteś raczej pewny siebie i nie niesmiały :D wiec nie wyjdziesz na ciapę, tylko na faceta, który schlebi kobiecie tym, że to własnie ona bezie jego pierwszą, skoro jesteś wybredny.

Gość troublemakerOX
Gdzieś już słyszałem właśnie ze to jest plus ;D Zawsze Nowy lepszy od używanego ;ppp ale nie jestem do końca pewny co do tego...

Gość panna Kas
20 letnia dziewica to duma, 20letni prawiczek to wstyd.. dlaczego?

Gość panna Kas
Ja mam 21 lat i jestem dziewica, nie uwazam tego za wstyd ani za dume. Po prostu taki jest stan faktyczny i tyle. Ale szczerze, to gdy dojdzie z kims do zblizenia i jesli on bd prawiczkiem,wolalabym dowiedziec sie tego po fakcie.. moze to jest jakis sposb aby pozbyc sie tego "niedowierzania i smiechu" ?

Na pewno chciała byś się kochać z osobą która czuła byś się wspaniale osobą przez ciebie pożądana. jak by był prawiczkiem to by coś zmienilo przeciesz wszystkiego tyrzeba się nauczyć wiec na to trzeba czasu by było naprawdę przyjemnie

Gość panna Kas
Mysle ze sama swiadomosc ze idziesz do lozka z facetem, ktory nie jest w tym temacie zielony ( z punktu widzenia dziewicy) sprawia ze nie ma tyle stresu, obawy, nieporadnosi. Kiedy pozniej dowiedzialabym sie ze moj facet jest prawiczkiem, bylby to wielki atut, ale nie przed zblizeniem. Taka moja to opinie :p