Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przecz z nierobami

Cesarskie cięcie jest dla leni i słabeuszek

Polecane posty

Gość gość
14.45 hahaah naturalny porod dla biedaczek hahahah.Ksiezniczka Kate w takim razie musi byc bardzo biedna.Oj wy matrony jak wam argumentow brakuje to takie bzdury wymyslacie ze ho ho.Wsadz swoja cc gleboko gdzies miedzy nogami :D

Gość gość
14:54 wiesz jakos nie chce mi sie dyskutować z tobą na ten temat bo wiedzy zadnej nie masz.

Gość gość
autorka przesadzila ,ale te od cc wcale tutaj nie sa lepsze.Gorszy poziom niz autorka

Gość gość
brawo! zgadzam sie w 100 % z autorką histeryczki... wszystkie oczywiście mają wskazania :P wszystkie ciąże zagrożone więc L4 im sie należy. ja też uważam że CC wybierają same "paniusie", rozpieszczone hrabianki.

Gość gość
14.55 to ty nie posiadasz ani wiedzy ani rozumu :D A o mnie sie nie martw, wiem wiecej niz trzeba .

Gość gość
dobra, koniec tego głupiego tematu. SN to prostaczki i tyle

Gość gość
jakie paniusie jakie hrabianki :D Hahahah patrzac na styl wypowiedzi a raczej wypociny nawet patologia przy nich to cos lepszego.

Gość mateczka z cysiem i dzidzim
Racja. Dodam tylko, że prawdziwa mateczka to ta co nas rała dzieciątku prosto na łepek podczas porodu. Moje wyglądało przesłotko z kałem w noski w na oczkach.

Gość gość
Cc uszkasza DNA dziecka,a w jaki sposob to warto wpisac i przeczytac !

Gość gość
a ja byłam na L4 zeby sobie poodpoczywac i miałam cc na żądanie ;) mam w nosie co o tym myślicie ;) po prostu nie widze potrzeby by w 21w narażać się na ból z byle powodu. W dodatku chcialam, żeby moje genitalia pozostały nienaruszone, bo uwielbiam seks i nie chciałam żeby coś się pogorszyło ;) No i.... jestem zbyt elegancka żeby przeć i robić pod siebie publicznie ;)

Gość gość
10.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość Cc uszkasza DNA dziecka,a w jaki sposob to warto wpisac i przeczytac ! x taka na bierząco jestes, ze nie zauwazyłas, że już to obalili... co było do przewidzenia ;)

Gość gość
10.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość 14:42:57 Coz za patologia fuuuuj...Zajezdza od ciebie na kilometr prostactwem.Idz walnij sobie kolejnego kielicha i poczuj sie lepiej.Nie moge uwierzyc ,ze takie cos zostalo matka x Żal dooopę ściska że ktoś trochę prawdy napisał?? Sama sobie walnij kielicha bo widać skoro komuś takie brednie piszesz to z doświadczenia pewnie bierzesz. Patologia nie ma kasy na cc wydaje mi się. Prostactwo to chyba Twój komentarz. Takie coś to chyba Ty-z wyglądu niby kobieta ale c/i/p/a jakby nie u kobiety. Dno i dwa metry mułu z Ciebie.

Gość gość
10.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość Cc uszkasza DNA dziecka,a w jaki sposob to warto wpisac i przeczytac ! ...... hahahahahaha :D zmienia dna :D hahahahahhaha to potem tatuś jak robi badania na ojcostwo ma zd***** :D

Gość gość
ja byłam na L4 zeby sobie poodpoczywac i miałam cc na żądanie oczko.gif mam w nosie co o tym myślicie oczko.gif po prostu nie widze potrzeby by w 21w narażać się na ból z byle powodu. W dodatku chcialam, żeby moje genitalia pozostały nienaruszone, bo uwielbiam seks i nie chciałam żeby coś się pogorszyło oczko.gif No i.... jestem zbyt elegancka żeby przeć i robić pod siebie publicznie x pewnie jeszcze karmiłas sztucznym mlekiem żeby cycuszki były sexy :)

Gość przecz z nierobami
wow!!!! jaki odzew rodzących CC :) na to liczyłam sfrustrowane wariatki :p

Gość gość
Prawdziwe kobiety rodza przez sn , a c***y przez cc.

Gość gość
Dzieci sie rodzily ale ile rodzilo sie martwych albo kobiety umieraly podczas porodu

Gość gość
każdy głupi wie że cesarkę wybierają kobiety słabe, bojące się nawet ukąszenia komara :) i oczywiście wszystkie to robią dla dobra dziecka! nie ze strachu. ale nikt w te bajki nie wierzy.

Gość gość
no ja też jestem 2 w 1 - obydwa rodzaje porodu za jednym zamachem. Też byłam bardzo za sn, niestety musiałam koniec końców mieć cc - przyjęłam je jak ulgę i wybawienie, bo podczas sn miałam wrażenie, że mój kręgosłup rozrywa się na pół

Gość gość
Obalili tez zwiazek autyzmu ze szczepieniem i co ,pewnie nie szczepisz...

Gość gość
pewnie jeszcze karmiłas sztucznym mlekiem żeby cycuszki były sexy usmiech.gif x a żebyś wiedziała ;) A co? Zazdrościsz? :) Aha- i jeszcze ani razu nie wstawałam w nocy do dziecka ;) I zadna z powyższych rzeczy nie wplyneła negatywnie na moje macierzyństwo- wręcz przeciwnie! Jestem lepszą matka od was, bo wypoczetą, z masą energi i szcześliwa, a nie jak wy-męczennice sfrustrowaną torbą plującą jadem na kobiety, które sa lepsze ;)

Gość gość
Żal dooopę ściska że ktoś trochę prawdy napisał?? Sama sobie walnij kielicha bo widać skoro komuś takie brednie piszesz to z doświadczenia pewnie bierzesz. Patologia nie ma kasy na cc wydaje mi się. Prostactwo to chyba Twój komentarz. Takie coś to chyba Ty-z wyglądu niby kobieta ale c/i/p/a jakby nie u kobiety. Dno i dwa metry mułu z Ciebie """"No to ja widze ,ze nie tylko sie opilas sie ,ale i ucpalas :D I sie wyslowic nie potrafisz :D Rozbawilas mnie do lez :D Lecz ja stosowac wulgaryzmow nie bede.Widzisz nie nadajemy na tych samych falach a kulturalnego jezyka nie zrozumiesz, wiec zegnam.

Gość gość
Autorko miarą twojej wartości i siły jest poród? Naprawdę ? :D . Wystarczył mi wpis autorki, więcej czytać nie muszę żeby mieć ubaw z głupoty.

Gość gość
Tak i myslisz ze Natasza Urbanska,Socha,Mirinda Ker, D.Gardias i wiele innych takie maja?!One rodzily sn !

Gość gość
zgadzam sie z autorką.

Gość gość
Prawdziwa dama -hrabianka wynajmuje sobie surogatkę. A nie chodzi w ciąży sama. No wiecie jakby nie było sama ciąża robi wiele szkód w organizmie więc tutaj nie można poprzestać tylko na cc na żądanie. A na poważnie kafe jak zwykle mnie powala. :D

Gość gość
15.15 bo to biedaczki sa

Gość gość
i jeszcze te co piersią karmią za wszelką cenę i się gorączkują heh p***y głupie siedzi taka krowa z wymionem po kostki wywalonym bleeee potem będziecie miały szaliki na zimę;) mamuśki polki jeden temat to szkoła,kupki,dzieci bla bla bla ile mam pokarmu i jak popękałam jak rodziłam blaablaaa a na koniec się zesrałam pod siebie ale dałam rade uehhe nudne kwoki domowe tak to o was matki polki do granic j******e i z lenistwa karmiące swe dzieci słoikowym żarciem ale wy przecież takie idealne jesteście tylko moherki wam dać a teraz się pośmieję jak się plujecie

Gość gość
Ksiezniczka Kate tez biedna jest?!

Gość gość
pewnie jeszcze karmiłas sztucznym mlekiem żeby cycuszki były sexy usmiech.gif x a żebyś wiedziała oczko.gif A co? Zazdrościsz? usmiech.gif Aha- i jeszcze ani razu nie wstawałam w nocy do dziecka oczko.gif I zadna z powyższych rzeczy nie wplyneła negatywnie na moje macierzyństwo- wręcz przeciwnie! Jestem lepszą matka od was, bo wypoczetą, z masą energi i szcześliwa, a nie jak wy-męczennice sfrustrowaną torbą plującą jadem na kobiety, które sa lepsze x niby czego ci mam zazdrościć??? nie żartuj. akurat jadem to ty tutaj plujesz. a to czy żadna z tych rzeczy nie wpłynęła na twoje macierzyństwo to nie tobie wypada oceniać. oczywiście ze na kafeterii wszystkie rodzące CC i karmiące mieszanką to szczęśliwe i spełnione kobiety itd szkoda tylko że wasze dzieci nie mają nic w tym przypadku do powiedzenia :( oj pusta z ciebie laleczka....