Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość StaraDpo50tce

Kryzys wartości kryzyzs wiary Wszelki kryzys

Polecane posty

Gość gość
10.04.14 [zgłoś do usunięcia] Abraaa ==== ty masz 15 lat? :D

Gość gość
gość Zejdziesz lub spadniesz z tej karuzeli, popatrzysz wstecz i co zobaczysz? Otóż to ....

Gość gość
to ta stara njiun z dzeffa tak rozpacza:D

Gość gość
czas umierać autorko, wszystko już przeżyłaś, nic nowego nie doświadczysz pa

Gość Abraaa
38 za dwa miesiące

Gość szakalakka buum
A to njunn jest tą starą d**ą ? ? Aaa mogliście od razu mówić.No tak to wszystko jasne, to mnie nie dziwi wcale to co pisze. Dziwne by bylo gdyby bylo inaczej. A tak to spoko,świat jednak jest przewidywalny :)

Gość gość
38 za 2 miesiace i taka niedorozwinieta :D

Gość Abraaa
umiesz tylko obrażać czy coś innego też potrafisz?

Gość gość
pewnie, moge cie tez lovac :D

Gość gość
Abra ma rację z tą miłością . Jeśli ''milość''wyblakła, to znaczy że albo nie była prawdziwą miłością, albo nie była pielęgnowana,była odcięta od zródła. O miłość trzeba dbać . Ludzie dojrzali to wiedzą .

Gość Abraaa
wątpię

Gość gość
Abraaa, ile lat w związku z tym samym partnerem, nie zapytam mężem bo teraz mieć męża to jakby podpisać się pod obywatelstwem ciemnogrodu.

Gość Abraaa
nie jestem owcą która beczy jak reszta stada dla mnie małżeństwo nie jest ciemnogrodem

Gość gość
Ja jestem przed 30tką i mam tak samo, wszystko mnie nudzi, tv nie oglądam bo tylko reklamy i jakieś bzdury, poza tym rzygać mi się chce jak widzę film ze sceną seksu albo jakieś wulgarne teksty, do obrzydzenia już z tym seksem, gazet nie czytam bo też wszędzie seks i gołe baby, reklamy, portale dla kobiet coraz głupsze, też wszędzie tylko temat seksu okraszone wulgarnym zdjęciem kopulującej pary lub gołej du\py, wszędzie promuje się wyuzdanie, koniecznie trzeba połykać spe\rmę i dawać się ru\chać w od\byt bo jak nie to jesteś staroświecka dewota, takie się teraz wartości promuje na portalach dla kobiet. Kult młodości, kremy na zmarszczki, pod oczy, do każdej części ciała musi być specjalny krem. Kobieta ma być takim worem na spe\rmę, brać pigułki anty, niszczyć sobie ciało, żeby dogodzić facetowi, żeby mógł ją wygodnie posuwać. A że pigułki są bardzo szkodliwe to już nikogo nie obchodzi, liczy się tylko kasa. Promowane są jakieś odrażające książki typu 100 twarzy greya, którymi wszyscy się zachwycają. Wszędzie tylko seks i orgazmy do obrzydzenia. Trzeba pieprzyć się codziennie bo jak nie to coś nie tak. Rzygam tym obecnym światem. I jeszcze por\nusy, które faceci oglądaja od najmłodszych lat i potem nie mają szacunku do dziewczyn, traktując je jak szmaty.

Gość Abraaa
Zgadzam się z Tobą gość wyżej w 100 proc

Gość gość
Abraaa ale nie odpowiedziałaś na pytanie.

Gość gość
Ja tez się zgadzam i podpisuję po tym co napisałaś. Dokładnie tak jest. Media i tak zwana kultura piorą ludziom mózgi 24 h dobę i kształtują ludzi lepią ich umysły jak laleczki z plasteliny. Kobieta jest towarem, i wmawia się jej że to jest jej najwyższym szczęściem .Dramat

Gość Abraaa
nie mam obowiązku

Gość gość
Ja bym mogła żyć bez seksu, w ogóle nie jest mi do niczego potrzebny. A teraz ludzie oszaleli z tym seksem, i ze sprawami z tym związanymi. Samotna kobieta koniecznie musi mieć wibrator, trzeba chodzić do seks-shopów, facet musi iść do klubu gogo na wieczorze kawalerskim. Rzygam już tym światem, normalnych ludzi jest coraz mniej. Nie mam nic do seksu, nie jestem aseksualną dewotka ale uważam, że seks to intymna sprawa i każdy powinien to robić u siebie w domu. A teraz kręcą filmy jak się pieprzą, dają na neta, robią sobie nagie zdjęcia, na forach opisują swoje pieprzenie, wszyscy są jacyś tacy wulgarni, odrażający, bez klasy, coraz mniej normalnych ludzi, którzy po prostu swoje prywatne sprawy trzymają dla siebie. Kobiety są jakieś takie odmóżdżone. Mam wrażenie, że to od zażywania pigułek anty te kobiety są coraz głupsze. Zero jakiejś wyższej inteligencji, duchowości, tylko seks, seks i seks, no i wygląd, uroda, facet, tylko to kobiety interesuje.

Gość gość
Czyli można domniemywać, że swoją wypowiedź o tej prawdziwej miłości, która nigdy nie blaknie, nie wzięłaś z własnego doświadczenia tylko z jakichś romansideł lub mdławych seriali i filmów. Albo jest to Twoja życzeniowa iluzja. Znasz wiele par w swoim otoczeniu, rodzinie bliższej i dalszej, którzy po 30-50 latach życia ze sobą mogą powiedzieć, że ich miłość nie wyblakła i żarzy się takim samym płomieniem jak na poczatku, już nawet pomijam okres zauroczenia zwany potocznie motylkami w brzuchu. :) :D

Gość gość
Takie wrażenia można mieć będąc czytelnikiem kafeterii .W normalnym świecie nie jest jeszcze aż tak tragicznie.

Gość Abraaa
wyobraznia cię ponosi gość

Gość staraDpo50tce
To prawda z tym festiwalem głupoty i wyuzdania. Nie jestem jakimś tam moherem, nic z tych rzeczy, ale niektóre sprawy mnie zniesmaczają. Dlatego nie chciała bym być teraz w tych czasach młoda, na etapie poszukiwania partnera i ojca moich dzieci. Teraz młode kobiety maja trudniej.

Gość gość
Znudzona jestem życiem, brakuje mi jakiejś głębi, czegoś nieokreślonego, nie jestem katoliczką więc nie będę pisać o Bogu. Zresztą czy bóg istnieje? skoro istnieje to czemu nie pomaga niewinnym ludziom, którzy zostali zamordowali, modlili się do Boga o pomoc, a bóg im nie pomógł? Czemu bóg nie reaguje gdy zboczeńcy gwa\łcą dzieci? więc nie wiem sama już o co chodzi z tym bogiem.

Gość Abraaa
nie czytuję romansideł mówię z doświadczenia życia własnego i ludzi których znam

Gość w lesie obok metropolii
kryzys wartości spowodowany jest tym, że wartości opierają się na ludziach :D ktoś ludzi przecenił i za wysoko im zawiesił poprzeczkę

Gość gość
Masz rację, młode kobiety mają teraz bardzo ciężko, trudno znaleźć porządnego faceta skoro niemal każdy ogląda por\nusy i wali konia przed kompem. A kobietę traktują jak wora na spe\rmę, która ma im dogodzić. A jak nie to pójdzie do innej.

Gość gość
Z tym Bogiem to jest tak, że dał ludziom dekalog postępowania i wolną wolę. Stworzył ten świat i nie ingeruje już w niego. Ludzie robią co chcą. Wszyscy będą rozliczeni ze swojego życia.

Gość Czarna Innez
10.04.14 [zgłoś do usunięcia] staraDpo50tce To prawda z tym festiwalem głupoty i wyuzdania. Nie jestem jakimś tam moherem, nic z tych rzeczy, ale niektóre sprawy mnie zniesmaczają. Dlatego nie chciała bym być teraz w tych czasach młoda, na etapie poszukiwania partnera i ojca moich dzieci. Teraz młode kobiety maja trudniej. * **** Masz rację . Myślę identycznie. Tylko z jedną może różnica-nie wiem dlaczego jeśli ktoś zauważa pewne rzeczy i mu się nie podobają, to zaraz ma byc moherem ?? Tego nie rozumiem

Gość Abraaa
o tym że miłość prawdziwa trwa wiecznie pisze już B iblia