Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zestresowana1234

ciaza czy zwykly stres pomocy

Polecane posty

Gość zestresowana1234

witam , mam podejrzenia że jestem w ciąży ale potrzebuje waszej pomocy, okres spoznia mi się juz tydzień, ale biore również pod uwage to iż może być to spowodowane stresem ponieważ od około miesiąca mam poważne nerwy w pracy, przez które nawet nocami nie sypiam , dodatkowo tydzień po ostatnim okresie strasznie bolała mnie głowa przez tydzień lecz myslalam ze spowodowane jest to pogoda lub cisnieniem , nigdy dotad jednak takich bolow nie mialam , przy okazji okolo tydzien po okresie dostalam jednodniowego plamienia ktorego nawet w ciagu dnia nie zauwazylam dopiero wieczorem przed kapiela, czy to mozliwe ze jestem w ciazy? od czterech miesiecy nie uzywam plastrow antykoncepcyjnych a od okolo 7 miesiecy tabletek z mezem uprawiamy seks przerywany. Co o tym myslicie

Gość gość
skoro tylko przerywany stosujecie to owszem możliwe. zrób test,

Gość zestresowana1234
biore to pod uwage, jednak wydawało mi sie dosyc bezpieczne uprawialismy tak seks przez poltorej roku, jednak niepokoja mnie te objawy do tych boli glowy dochodzily tez zawroty glowy jednak musze dodac ze w czasie tego stresu przez dwa tygodnie zdarzalo mi sie jesc dziennie np tylko jedna bulke na dzien , myslalam ze to krwawienie jest wynikiem tego braku jedzenia, interesuje mnie tylko czy ktos mial taka sytuacje kiedys

Gość gość
Ale zrozum że każdy organizm jest inny i nawet 100 przypadków ciąży czy też stresu w podobnej sytuacji nie da c***ewności że u ciebie jest tak a nie inaczej. Zrób więc test i nie sugeruj się że wcześniej nie było wpadek. Bo wyjątki zdarzają się.