Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Używacie cały czas pileuch, chusteczek nawilżanych i kosmetyków

Polecane posty

Gość gość

tej samej firmy czy po skończonym opakowaniu gdy np. jest promocja kupujecie innej firmy?

Gość gość
zależy jak mi odpowiada. Pampersy używam tylko pomarańczowe bo córka ma uczulenie. Chusteczki używaliśmy babydream z rossmana, potem zielone pampersa, teraz fitti z biedrty. Mydło używamy z nivea 3w1 ale często dostaję od siostry jakieś zaczęte bo jej mały uczuleniowiec. U mnie nie ma do tego reguły,

Chusteczek używam zamiennie Hipp, BabyDream i Huggies Pure. Pieluchy tylko Pampers Active Baby, pozostałe odparzają, nawet premium care. A płyn do kąpieli, szampon i mleczko do ciała Hipp.

Gość teściówka
Ja cały czas używam tej samej firmy:)

Gość gość
Ja mam 4-miesięczna córkę i póki co testuję.

Gość gość
Pieluchy tylko pampersa chusteczki podobnie a z kosmetyków musimy stosować emolienty. Zazwyczaj kupuje emolium bo fajny duży wybór ale czasami jak jest gdzieś promocja to kupuje innej firmy.

Gość gość
Ja różnych. Chusteczki to już chyba wszystkie przetestowałam. Jakoś najlepiej mi pasują huggies. Pieluchy wg mnie najlepsze są pampersy, ale babydream też są ok, tylko mniejsze zdecydowanie. Dada są do d**y, bo mało chłonne. Z kosmetyków mamy szare mydło tylko :P Ewentualnie czasem smarnę kremem oilatum nawilżającym.

Gość gość
Pieluchy tylko Pampers active baby,husteczki Pampers ,kupuje zawsze w promocji. A kosmetyki roznie- emolium albo oillan,innych nie kupuje,ale córka ma AZS.

Chusteczki pampers mają sporo konserwantów jak za swoją cenę, wolałabym kupić fitti z biedronki.

Gość gość
Zwykle to samo kupuję. Pieluchy na noc pampers a b. Na dzień babydream. Chusteczki babydream w 4paku. Do kąpieli penaten od głowy do stóp.

Gość gość
Chusteczki nawilżane - zaczęłam od babydream poprzez Dada, a stanęło na Linteo (z Carrefoure'a) i Tibelly (są tylko w Netto). Fitty też nie są złe. Pieluchy - tu były i babydream i Dada, ale od kiedy Pampersy są w dobrej cenie, używamy tylko tych (najczęściej w pomarańczowym opakowaniu, ale jak nie ma to w zielonym). Kosmetyki - Ziaja, Emolium, Dermedic, czasem coś z Rossmanna (krem do pupy - Wundschutzcreme i na buzię - Wettercreme)..

Gość gość
ja używam cały czas: żel do mycia ciała : mustela, szampon na ciemieniuchę : Mustela, krem przeciw odparzeniom Mustela , krem do twarzy nawilżający Mustela, krem na każdą pogodę : nivea, chusteczki dada, pieluchy dada, do prania najpierw jelp ( krótko) , lovela . Ze wszystkiego jesteśmy bardzo zadowoleni i to mogę polecić. Dziecko ma 10 miesięcy :)

Ja odkąd córcia przyszła na świat używam Pampers Active Baby, chusteczki też Pampersa zielone (białe użyłam raz i ją uczuliły, poza tym nie podoba mi się zapach), do kąpieli najpierw używałam Nivea Baby taki płyn z oliwką, aktualnie córka ma 2 lata i używam serii Hippa. Nigdy nie zmieniałam jej marki ani Pampersów ani chusteczek.

Gość gość
ja wszystko z babydream