Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja koleżanka z pracy oceńcie

Polecane posty

Gość gość

Muszę przy niej uważać żeby czasem czegoś nie zrobić/ powiedzieć co by jej się nie spodobało. Wczoraj przegięła totalnie, Miałyśmy rozwiesić ozdoby świąteczne i powiedziała, że przyjdzie na moja zmianę i rozwiesimy no ok, ale tak się złożyło ze miałam trochę czasu i napisałam jej sms-a ze już je zawiesiłam. Każdy w tym szef chwalił, że ładnie a ona do mnie z pretensjami - obraziła się. Wyszła i mnie wkurzyła. Pracujemy w sklepie i szczerze to nie polecam pracować na kasie jak się jest zdenerwowanym. Dodam tylko ja mam 25 a ona 34 lata. Powiedzcie mi czy ja mam ja teraz przeprosić ?! Ona najwyraźniej tego ode mnie oczekuje

za co chcesz ja nprzepraszac? kobieta jest starsza i uwaza sie za goru... udawaj ze nie wiesz o co chodzi a jak wkoncu kolezanka na ciebie wybuchnie w czym jest problem z jej str spokojnie jej wyjasnij

Gość gość
Przyszła na sklep nawet nie chciała mnie słuchać tylko wyszła trzaskając drzwiami z wymowną miną. Ona napisała mi sms-a, że ja to zabolało ze stwierdziłam ze mi się podoba jak zawiesiłam te ozdoby heh. Nie odpisałam jej, bo wiem, że to taki typ, który się obraza żeby ktoś go przepraszał i czerpie z tego satysfakcję - już raz ja przeprosiłam niesłusznie, ale to już inna historia

Gość gość
Wg mnie rozmowa przez sms-y to zachowanie bardzo dziecinne jak chciała rozmawiać to mogła oko w oko a nie przyjść i pokazać jaka to ona nie jest obrażona.

Gość gość
a sms-a napisała, bo myślała, że pewnie ja jej coś napiszę, przeprosze ją itp. a tu zonk nic milczę dalej :)

Gość gość
aż mi się nie chce iść do pracy