Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulabb5

Mój chłopak wyjechał za granicę

Polecane posty

Gość Paulabb5

Mój chłopak trzy dni temu wyjechał za granicę na 2 miesiące już pierwszego dnia nie mogłam opanować łez bardzo za nim tęsknię on jest pochłoniety pracą a ja po powrocie ze szkoły nie wiem co mam ze soba zrobić nie chce mi się żyć nic mnie nie cieszy.:( Mamy nie za dobry kontakt 3 smsy na dzień ponieważ koszty są jakie są o rozmowie nie ma mowy a na pakiet zagraniczny narazie go nie stać :( :( nie wiem co mam robić inaczej sobie to wszystko wyobrażałam :( Powiedzcie mi proszę co mam robić ???

Gość gość
Jest internet przecież, możecie na skype pogadać za darmo, chyba że pracuje na antarktydzie, nie wiem jak tam z internetem ;p

Gość gość
czesc autorko. ja za dwa miesiace tez musze wyjechac a moja dziewczyna zostaje ponieważ musi skonczyc technikum. ma maturę za rok. bardzo mi smutno jak o tym pomyśle i nie wiem co zrobić, jej tez jest ciezko, boje sie ze związek nie przetrwa, mam mnóstwo obaw, tęsknota bedzie ogromna. ja w niej widze przyszłą żonę.

a wystarczy kupić starter w obcym kraju i kupić tani pakiet internetowy, i smsy pisze się z sieci lub e maile, kmioty