Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja ładna on brzydki

Polecane posty

Gość gość

Jw. Kocham go za jego charakter. Nikt mnie tak nie kochał, nie dbał o mnie w moim życiu tak jak on. Wspiera mnie cały czas, poświeca każdą wolną sekundę. Jest jedno ale. Chłopak po prostu ogółem nie jest atrakcyjny ;\ jego twarz mimo, że bez trądziku i równego kolorytu jest nieładna. Po prostu ma nieładne rysy. długi nos, usta których prawie nie ma, bardzo krzywe zęby (nie moze ich wyprostowac przez jakąś chorobe) oczy wręcz białe. Taki jasny bardzo niebieski prawie biały i mimo młodego wieku mocne zmarszczki. No a nastepnym minusem jest jego "styl" a właściwie jego brak. Chłopak nie umie sie ubrać, lub robi to tragicznie ;\ Czy mam prawo nad nim "pracowac"? Wiecie podsuwać kremy, chodzic na zakupy żeby pomóc w doborze ubrań?

Gość gość
zamiast na dom , na operacje pkastyczną :D

Gość MisiekKrk
Popracuj nad jego stylem, delikatnie podsun mu pomysl zeby moze zaczal chodzic na silownie - moze razem zacznijcie. Pomoz mu w zakupach - ogolnie gust mam swietny wiec jakby co pytaj.

Gość gość
Kochasz go, czy go potrzebujesz do zdjęcia reklamowego?

Gość gość
Ty się patrz na to czy zaradny, ma pracę, mieszkanie, a nie czy ładny czy brzydki, bo w tych czasach uroda nie ma znaczenia, tylko liczy się zaradność. Na starość nawet przystojniak będzie wstrętny.

Gość gość
Zaradność faceta - najbardziej pożądana przez pasożyty cecha. Do roboty się weź nierobie, a nie będziesz czekać na frajera, który będzie na ciebie tyrał!

Gość gość
zaradny musi być, ale nie aż tak paskudnym przepraszam Ja jestem zaradna i nie marzył mi sie wstręciuch :P