Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O Led_stalking?

Polecane posty

Gość gość
Ja sobie autorko z tego właśnie zdaję sprawę i dlatego zanonimizowałam konto Led Z. i przeszłam na inną nazwę. Niestety (tu moja niemądrość) nie lubię być anonimowa, pisać z ludźmi z którymi pisałam dotychczas i być dla nich nie-sobą... Rozumiesz :D I dalej jest jak było. Poglądy mam bardzo konkretne i żebym pisała jako Andrzej Wiewiórka to i tak będzie wiadomo, że to ja. Nie martwię się o siebie czy o to co "o mnie", bo to błahostka :)

Gość gość
Aga Wus: ja właśnie pokochałam p. karne, broniłam się z tego :), generalnie zawód podoba mi się, ale czasami jest , jak już napisałam, ciężko. Wiadomo z biegiem lat jest łatwiej bo ma się coraz większe doświadczenie a to jest najważniejsze w tej pracy.

Gość gość
Nie jestem ani biedna, ani poszkodowana i nawet takiej nie gram :) Nie wiem kto to allium. O dns i dadze jadze pisane były takie rzeczy, że nie śniło mi się takie wyzywanie! Biskup może mi najwyżej pożyczyć sukienkę, a za twoją radę niezmiernie dziękuję, ale nie chcę mi się jej nawet analizować, bo jest ultra beznadziejna :) I gadać nie miałyśmy o czym już jak zaczynałaś pisać ten post. Hej 🖐️

Gościu z 10:55. Rozumiem, że pewnie sprawy, które trafiają do prokuratora to nie róże i fiołki... Z drugiej, zawsze - naiwnie może - wyobrażałam sobie że ten zawód to także taka życiowa przygoda.

Gość dociekliwy gość
10:53 następna analfabetka WRZUT na du/pie? WRZÓD, no i potwierdzenia ciąg dalszy, Led nie widzisz kto cię wyzywa? analfabetki bez szkoły ale oczywiscie się czepiam, bo to nic takiego, ortografy są przecież spoko na kafe i wielkie oburzenie wywołuje wyśmiewanie się z waszych idiotyzmów nieuki.

Gość gość
hahaha wrzut na d***e dobre!

Gość gość
Biedna sierotka:( tak się zastanawiam,dlaczego nie chciałaś zwyzywać od macic ze swojego nicku?Czyżbyś jednak bała się o swoją "reputację forumową"?

Gość gość
haha po allium nie jada? dobre sobie! gdzie sie nie pojawi to jada jak jak bura su/ke i maja racje, widocznie slabo sledzisz kafe buraczanko.

Gość gość
Wrzut czy bród,jeden chooy nie led?:)

Gość gość
Posłuchaj gościu pt. "wrzut na d***e" nie wysilaj się, bo nie da się Ciebie czytać, do szkoły i słownik sobie kup

Gość gość
Nawet jagoda369 nie ma tylu wrogów i ludzie odnoszą się do niej z większym szacunkiem niż do tej:)

Gość gość
Ja nie raz piszę kogo uważam za p***ę, a kogo nie. Przeklinanie jest moją mocną stroną, niestety :D Wrzut i bród mają moc!

Gość gość
Gościu z tej strony muru, widzisz... Może i bez szkoły, ale taki właśnie mógłby dobrze utrudnić życie. Myślę, że to ludzie pokroju tych, którzy na ulicy wołają do siebie "ty k****, z****** ci?". :)

Gość gość
Czyli dobrze znane ci towarzystwo:)

Gość gość
ty nie odpuszczasz?żal mi ciebie , serio :-onormalny człowiek na twoim miejscu już dawno by zapomniał o kafe

Gość gość
no nie do końca jest tak, że led była zła i zakładacie w zemście tematy, bo o daga jaga też było sporo tematów gdzie ja np. nie zauważyłam aby sobie na to zasłużyła jedynym jej przewinieniem było to że się rozwiodła i nie jest wierząca przynajmniej to był główny powód obelg w jej stronę przeczytałam tego sporo tutaj podobnie było z tematami o kasia i kuba, lady margaret też jakos specjalnie nie "zawinili" jednak to jaga zapadła mi w pamięć, bo to już był szczyt gnojarstwa co tu się działo

Gość gość
Literka,ludzie jakiego pokroju mówią do kogoś macico?:O

Gość gość
dlatego ja zawsze piszę jako gość a i tak nigdy nikogo nie obrażam :)

Gość gość
na jagodę też jechali, ale ostatnio jej w ogóle nie ma, chyba ze zmieniła nicka :(

Gość gość
Co jest obraźliwego w macicy? Jajniku by tak samo cię uraziło?

W końcu. Wreszcie ktoś normalny z tłumu baranów, obrażających Led. To Wy nie macie swojego życia, obrażacie z gościa i jesteście takie :classic_cool:. A Ty od Lady Punk ubawiłaś mnie przednio. Nie sądziłam, że nie znam nazwy zespołu, którego słucham od lat.

Gość gość
teraz jeszcze jakas idiotka dagi jagi broni świat schodzi na psy a miejsce ateistów i rozwodników jest w szambie!

Gość gość
A na o***t jakbys zareagowala ? Chyba normalnie bo jak slyszysz codzienie jak gach zwraca sie do ciebie macicico pochwo odbycie cipo do dla ciepie to normalka!

Gość gość
AgaWus nieladnie podawac sie za prokuratora generalnego na forum o kundlach ,wiem ze to twoje marzenie ale ...

Gość gość
Lotny komentarz :) Macice, pochwy i o***ty to ja wyciągam co parę dni. Z tej c**y się ciepie ci źle napisało.Do szamba to powinni iść ludzie o ciasnym mózgu jak twój. Idź sernik zanieść proboszczowi, bo dzwonił, że mu cukier spadł.

Gość gość
Literka gdzie jest sens w twojej wypowiedzi?

Gość gość
Zapytaj swojej pani z LO, mnie nauczyli tam jak wyłapywać sens wypowiedzi :)

Gość gość
Lierki mam pytanie: Chce ci sie wchodzic na to forum???Chce ci sie odpisywac na obrazliwe posty?? Chce ci sie w to wszystko bawic?Tak pytam z czystej ciekawosci

Gość gość
Z tej c**y sie ciepie ci zle napisalo-to jest wypowiesz literki :)Literka najpierw cofnij sie do podstawowki posmiewisko robisz z siebie ze SZOK !