Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O Led_stalking?

Polecane posty

Gość gość
A mi zal twoich stop ze maja bazarowy but

Gość gość
No i to uważasz za ubliżanie i "pocisk"? Widzisz... nie wiesz nawet co to dyskusja i wymiana opinii :)

Gość gość
no jakbym nosiła buty z bazaru a ktoś by mi powiedział ze mi syry śmierdzą bo w gó/wnie chodzę to bym się wk/u/rwiła

Nie, nie śmierdzi mi stopa, bo dbam o higienę. I nie chodzę wyłącznie w nieskórzanych butach. Posiadam sporą kolekcję skórzanych :). Ciekawa jestem za to, co Tobie śmierdzi :).

Przecież Literki nawet nie pisała tego konkretnie do mnie :D. Mało tego nie ja pisałam o bazarze. Bo ja nie kupuję butów na bazarze. Owszem mam kilka tanich par z sieciówek, ale to są takie buty do "ciochrania".

Gość gość
idz idz, pamiętaj nie wydaj więcej jak 30zł :-D

Gość gość
Coś tu śmierdzi:O aaaa....już wiem,to stopy chloe:)

Gość gość
fakt, jedzie gorzej jak z pyska Literek

Gość gość
pojawił się temat śmierdzących gir i chloe dała dyla:)

Gość gość
Ty, przyjrzałam się focie z weselnym koczkiem i dzieckiem. Tą solarą i słońcem narobiłaś sobie kataklizmu 20 lat plus. Czoło, kurze łapki... Napraw to sobie u siebie na Chrobrego, bo bida, biiiida!

Gość gość
Olunia żal ci dupke ściska że miałam ślub i wesele a ty jesteś tylko konkubiną? buuuu

Gość gość
Olunia to wstretne babsko kto by ja chcial widze ja czasem w realu

Gość gość
z jej wagą słoniową to już nawet gdyby była ładna to i tak by straszyła🖐️

Gość gość
Nie masz Marta ślubu, ale nawet jakbyś miała to mi nie ściska, bo dla mnie ślub nie jest wyznacznikiem miłości i nie biorę go z własnego wyboru. Mnie bawi to, że ciśniesz laskom na kafe, że są grube, brzydkie, mają złe włosy, źle są ubrane, a sama pomimo, że jesteś fryzjerko-kosmetyczką wyglądasz koszmarnie, nie wspomne o stylu i smaku, który nawet spacerem obok ciebie nie szedł. Trochę pokory babeczko i bądź czasem ludzka. Wylecz kompleksy w realu, nie wirtualnie. Nie mam pojęcia po co to całe zamieszanie, wyzywanie, zaczepki, wątki. Siadłam ci na żołądku czy jak? To zwymiotuj i będzie dobrze.

Gość gość
Literka zapomnialas jak wysmiewalas ta od sukienki ..

Gość gość
taka jesteś Literkowa mamo pogodzona ze wszystkim, przeszczęśliwa, a pamiętam post sprzed kilku mies. ... o tym, do czego nawiązałaś teraz-szczepienia. Pocisnęłaś ze mną jak z gównem, bo nie szczepię swoich dzieci. Nie interesowało cię nic, ani powody, dla których to robię, ani to, że TO MOJE DZIECKO I MOJE ŚWIĘTE PRAWO ODMOWY, jeśli się z tym zabiegiem nie zgadzam. A teraz udajesz oazę spokoju i wielce wyrozumiałą / życzliwą osobę. Wyloguj się do życia, please.

Gość gość
Jak jest fryzjerka i kosmetyczka to niech sie toba lepiej zajmie

Gość gość
Literka szczepi 6w 1 widac ze prostaczka nie ma nikogo w rodzinie ani znajomego w tej branzy

Gość gość
Dalej chcesz mącić? NaoMagic pisząca och i ach, walcząca w obronie dziewczyny i nieprzelogawana naśmiewająca się z "firanek i tiulów, którymi by sobie mordy nie wytarła"? Nie było tam moich wpisów niepochlebnych, bo sukienki mnie nie grzeją i nie ziębią. A ty od szczepień co wyskoczyłaś jak Filip z konopii? Zdania nie zmienię na temat mam, które nie szczepią z powodu swojego widzimisię i szastają nikłą wiedzą na ten temat, zazwyczaj opartą na God of Life i dramacie o komórkach macierzystych.

Gość gość
Godzina 14 a ty nadal w tym temacie:Okiedy trzygodzinny spacer zaliczysz z bekartem?

Gość gość
Mnie nie trzeba nikogo w "tej branży", bo w niej jestem ja :)

Gość gość
Jak wstanie moje dziecko, jeżeli o to pytasz święta matko, która co niedziele słucha o miłości do bliźniego i wali się przed ołtarzem w pierś ze spuszczoną głową... Tylko nic z tego nie wynosisz poza mury Kościoła :)

Gość gość
W kościele ostatni raz byłam na bierzmowaniu czyli dawno temu i nieprawda:) to chyba już jakaś obsesja z tym kościołem?:)

Gość gość
Nie kłam bogobojna damo. Nieślubne dziecko to dla ciebie dramat i nieuleczalne schorzenie. Może twoje dziecko na placu zabaw bawi się z nieślubnym dzieciaczkiem? Miej się na baczności!

Gość gość
Oj literka jakbys byla w tej branzy to inaczej bys postepowala

Gość gość
jak Filip z konopii? Znasz znaczenie tego zwrotu? Jedna z pierwszych twoich odpowiedzi w TYM temacie odnosiła się do szczepień twojego dziecka szczepionkami 6w1. Sens tejże wypowiedzi był jeden-robię co chcę, nic wam do tego i wy też róbcie co chcecie. Otóż nie. Byłaś/jesteś jedną z niewielu tak aktywnych tu osób, którym nieszczepienie wadziło i , jak widać, dalej wadzi - mimo "szastania nikłą wiedzą" (co to k***a jest za zwrot w ogóle? szastać wiedzą? jestem przekonana, ze sama go wymyśliłaś) dalej twój stosunek do takich matek jest nacechowany negatywnie. Czyli wniosek nr pierwszy: bezpodstawnie wciąz oceniasz, wniosek nr drugi: wciąż twoja wiedza w tym zakresie jest zerowa. To, że chciałabyś być alfą i omegą nie oznacza, że udając taką ktokolwiek uwierzy, że tak jest naprawdę. Wyloguj się do życia, please. Idź pobiegaj skoro dzieciak śpi... albo chociaż umyj głowę.

Gość gość
Literka jest lekarzem, prawnikiem, i na potrzeby tematu-każdym...a poza tym nikim.

Gość gość
ja pierd/ole chloe ty w ogole zdajesz sprawe z tego jaks ie tu ponizasz? tlumaczysz jakiejs bandzie kretynek ze "nie smierdzą ci stopy"... żenada