Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

lepiej mieć parkę czy dzieci z jednej płci

Polecane posty

Gość gość

chcieliśmy planować teraz doszliśmy do wniosku ze co ma być to będzie :) mamy już synka ja wolałam bym córcie ale każdy mówi ze syn lepszy by byl ponieważ będą mieć wspólny pokój i lepiej będą się dogadywać. Co o tym sądzicie

Gość ex_debill_konkubina
masz na to jakiś wpływ?

Gość gość
tak pytam z ciekawości szczególnie ciekawi mnie wypowiedź mamy wielodzietnej :) nie bede planować uważam że to nie grzeczne ale miałam zamiar wyliczać i przejść na diete :P

Gość gość
pytanie bez slusznej odpowiedzi..jak pytac czy rano lepiej napic sie cappuccino, czy herbaty z cytryna

Gość ex_debill_konkubina
dokładnie - to nie tylko kwestia płci, ale też i charakteru dzieci, róznicy wieku między nimi i wielu innych rzeczy

Gość gość
lepiej jest mieć dzieci zdrowe i szczęśliwe. Płeć jest zupełnie bez znaczenia. Ja mam chłopca, jeśli będę kiedyś starać się o 2 dziecko płeć nie będzie grała roli. Jeśli będzie drugi chłopiec to super - cała wyprawka gotowa, jeśli dziewczynka też super - zupełnie inne potrzeby i będę miała z kim wybrać się na zakupy za 20 czy 30 lat:) tak jak ja z moją mamą obecnie:)

Gość gość
mam parkę i ubolewam nad tym wiec cie autorko rozumiem moje dzieci maja inne zainteresowania i nigd sie razem nie bawily czego zawsze bardzo chcialam uwazam ze lepiej miec dzieci jednej plci moja sasiadka ma 2 synow i jest super razem sie bawia jezdza na rowerze graja w noge a najslodsze jest jak chca wszystko takie samo nawet batona w sklepie czy sok :P

Gość gość
a z synem nie będziesz mogla iść na zakupy nonsens. ja chodze chetnie z moim synem a on ze mna i z synowa :P

Gość gość
ja mam dwie córeczki :) trzecia w drodze :) obie sie bawia wspaniare rok roznicy miedzy nimi i niemoga sie doczekac siostry :)

Gość gość
"parka" to jest do rozrodu, ohydne jest te nazewnictwo używane przez zidiociałe rozpłodówki

Gość czarneoczymam
Mam dwóch synkow 3 latka i 2 latka. A w brzuszku córeczka. Płeć zaplanowana. Dwie pierwsze ciążę mówiłam,ze obojętnie jaka płeć będzie.

Gość gość
a ja mam i chłopca i dziewczynkę i póki co jest ok, jak widzę jak moi bratankowie rozrabiają i się łobuzują między sobą to już chyba wolę tak jak u mnie, przynajmniej nie będą się kłócić później o zabawki itp. (teraz są sprzeczki, ale na razie to małe dzieci, więc i zabawki wspólne) jedno będzie bawić się samochodzikami albo kopać piłkę a drugie rysować i bawić się lalkami :D