Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Caterin

"Przyjaciółka"

Polecane posty

Gość Caterin

Witajcie :) Parę dni temu spotkałam się na kawie ze swoją przyjaciółką, rozmawiałyśmy o jakiejś rzeczy, która spodobała mi się w sklepie ale była droga.Ze strony przyjaciółki padła propozycja abym poprosiła chłopaka o zakup tej rzeczy jako prezent. Jednak nie chce aby mój partner wydawał na mnie takie pieniądze.(chłopak jest w nieciekawej sytuacji finansowej). Przyjaciółka uznała wtedy ,że "Jej chłopak dużo zarabia i codziennie kupuje Jej prezenty, nie to co mój", ostatnio dostała pierścionek za ponad 900 zł, wcześniej równie drogi naszyjnik (są ze sobą ok.4 miesięcy, ja ze swoim ponad 3 lata). Jej reakcja była dla mnie zaskoczeniem! Nie wymagam od swojego chłopaka takich drogich prezentów i nie podoba mi się ,że osoba którą uważałam za bliską, jest dla mnie tak niemiła. Skąd bierze się w kobietach takie zachowanie? Czy to chęć zaimponowania innym? Udowodnienia czegoś? Ktoś podpowiedział mi ,że to przez zazdrość do mojego udanego związku, próbuje się odegrać na mnie. Tak się chyba nie zachowuje przyjaciółka?

Gość gość
Ty się nie powinnaś tak zachowywać, po co to rozwlekasz, powiedziała to i koniec. (trwało to pewnie ze 4 sekundy) a w tobie to żyje już kilka godzin lub dni, po co ?

Gość gość
Pierścionek za 900zł nie jest drogi, to tandeta, aż wstyd nosić. Plebejuszki :D

Gość Luxeng
I kolezanka ma racje. Drze z frajera....cos za cos, a Ty swojemu dajesz za darmo.....to jest dopiero frajerstwo. Facet jest od tego zeby robil, dobrze bzykal I wydawal kase na swoja kobiete.

Gość Dama pik Wrocław
Nio faktycznie "drze kasę" Ty i twoja funfela chyba nie widziałyście drogiego pierścionka.

Gość Luxeng
Lepsze to niz robic za bezplatna dzifke

Gość gość z wcześniej
Oj znam to doskonale, też nie potrafiłam pojąć dlaczego niektóre znajome spotykają się z jakimiś frajerami, którzy to nie potrafią im zapewnić nawet drobiazgów. Dlatego po pewnym czasie zaczęłam większości unikać, bo nie miały na wyjście, na obiad, zwykłe picie czy taxi. Niektóre pozwoliły swoim pajacom zamieszkać razem i nawet dopłacały do tego, no ale to jest dobre dla przeciętniar i innych nieudacznic.

Gość gość
Wogóle czy w dzisiejszych czasach mozna mowic o przyjazni ?:-P Jedno drugiego by w strzepy porwało jak ma ktos lepiej .Zazdrośc ludziom wysysa wszystkie soki . A z doświadczenia wiem ze takie chwalipiety to najbardziesz sfrustrowane kobiety i tylko marza o tych dobrach o ktorych tyle gadają ..

Gość Dama pik Wrocław
Trochę to niezaradne, ani jej samej nie stać ani jej faceta. I jak tu dzieci planować jak nawet na przyjemności nie macie.

Gość Luxeng
doplacaja do interesu I jeszcze daja sobie wmawiac bajeczki o rownouprawnieniu I milosci. Co za tepe dzidy....

Gość gość
Bo to tanie d***** sa