Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ehhhh....wrócił....

Polecane posty

Gość gość

Kilka miesiecy temu moj brat z ktorym mieszkałam wraca do domu....od pocztaku! moj brat to były cpun! od 13 lat brał anfetamine ...mieszkam z mama i moja dwojka dzieci wprowadziłam sie do niej po smierci meza bo ma duze mieszkanie i zaoferowała mi swoja pomoc...na poczatku nie chciałam ale zgodziłam sie po jej namowach bo było mi ciezko pogodzic prace zawodowa i opieke nad nimi a jak przychodziły opiekunki to oni nie chcieli z nimi byc woleli do babci ..zadeklarowałam sie ze bede mamie płaciła za rachunki i ze bede gotowac i sprzatac.akurat to bardzo lubie :) ale juz po 1 tygodniu chciałam wracac do swojego mieszkania ;/ ale nie było opcji bo je wynajełam malzenstwu z 2 dzieci bo jest ogromne podpisałam z nimi umowe na 3 lata bo budowali dom!moj brat jest rynsztokiem! klnie bije nawet jak sie mu cos przełozy z miejsca na miejsce...wyzarty mozg! niejednokrotnie chciałam mu pomoc jeszcze jak mieszkałam w domu przed slubem ale nie pozwolił sobie ! pare miesiecy temu wyprowadził sie do dziewczyny! i odwrot o 180 stopni! bo w domu nie dawał na nic nawet na chleb a wrecz zjadał wszystko co było nie jego ! nawet potrafił moim dzieciom opedzlowac szafke ze słodyczami! awanturował sie wpadał do domu w srodku nocy! w miedzy czasie moja mama wyjechała pare razy to jakis obcych facetow do domu mi sprowadzał...to miałam pospane ! zaznacze ze on jak nie cpa jest całkiem normalny! okazuje sie ze nawet ma serce ;) laska go przyjeła zakochani ...on poszedł do pracy a ma dobry fach w rece ,oddawał jej cała wypłate do doopy jej wchodził...i dzis oznajmił nam ze wraca...2 lata czekac na koniec umowy! nie usmiecha mi sie ...wiem ze on zacznie spowrotem cpac szczegolnie ze w ogole nigdy sie nie leczył tylko z dnia na dzien radykalnie z tym zerwał...i pierdzieli mu sie teraz w głowie ! chyba bede musiała cos wynajac bo nie dam rady z nim tu mieszkac! :/ boje sie tego...moje dzieci troche odzyły po jego wyprowadzce...i nie chce zeby znow było to samo a tez boje sie mame zostawic sama bo nie wiem czy jej czegos nie zrobi bo to idiota jest! a nia trzeba sie opiekowac! ehhh co robic? ps.dodam ze moja mama go załuje i lituje sie nad nim...zawsze tak było! on był najbiedniejszy od najmlodszych lat! tylko ze z tego co pamietam to od najmlodszych lat kreciło go to czego nie robi sie w wieku 13 lat czyli kradzieze,włamania,narkotyki alko i pety.......

Gość gość
po co komu ten bełkot

Gość gość
a Twoj bełkot czytamy pewnie raz za razem jedno i to samo! jaki masz problem! jaja Cie szczypia ?czy moze laska rzuciła!? nie pisz jak cos Ci sie nie podoba!

Gość gość
dobry tekst do walenia, stoi jak oszalały, dawaj jeszcze, wrzuć jakiś wątek o zdradzie albo gw//al//cie no come on ! bo cumshot leci uwaga bo nie chce siedziec za zabójstwo :P