Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

odejsc nie odejsc?

Polecane posty

Gość gość

Bylam z facetem zaszlam w ciaze bylismy 3 lata ciaze sie nie iteresowal pozniej szantazowal krzyczal balam sie go nie dogadywalismy sie kompletnie zmienil sie od kad dostal nowa prace lepsza,zaczal sie wywyzszac mowic ze sie zmienilam owszem zmienilam sie stalam sie kobieta odpowiedzialana za dom i dziecko pralam sprzatalam gotowalam zajmowalam sie dzieckiem i wcale mi nie bylo z tym zle jednak jego praca zawsze byla najwazniejsza i nie pomagal mi przy dziecku,malo co,powiedzial wczoraj i powtarzal ze mnie nie kocha ale wiem ze mowi to tak zebym sie go bala powiedzial ze nie wprowadze sie do niego na nowe mieszkanie ktore dostal od rodzicow sporo mnie klamal jego zachowanie vbylo skandaliczne pochlebialo mu to ze łaziłam za nim i go prosilam o to zeby dziecku ciuszki kupic mleko itd ....wyszlam z domu poznalam faceta ktory powiedzial ze musze do niego uciekac jest romantyczny kocha dzieci i zakochal sie we mnie nie wiem co robic mowi zebym sie do niego wporadzila i skonczyla ten horror bo zle sie odbija to na mnie i dziecku jego rodzice zaopiekuja sie moim synkiem ja wroce do pracy a on mi pomoze...podoba mi sie jest porzadnym facetem co robic odejsc czy meczyc sie z ojcem dziecka ktory mnie nie tuli nie dba o rodzine wprowadza patologie?

jeśli ten drugi taki porządny to czego się namyślasz, kochasz go? nawet jakby nie było tego drugiego powinnaś się uwolnić od pierwszego.

Gość gość
tak zakochalismy sie w sobie