Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nanananannaa

Co mi jest? ciąża czy infekcja?

Polecane posty

Gość nanananannaa

no więc tak, mam cykl okolo 28,29 dni, współżyłam w dni płodne jeszcze przed owulacją jednak z prezerwatywą, nie było żadnej wpadki (nie pękła). Jednak jak to ja moge sobie powkręcać że coś jednak sie przedostalo jakims cudem i moglo dojść do zaplodnienia... Dzis mam 20 dzien cyklu i kiedy wstalam z łózka zakręcilo mi sie w glowie a potem piszczało w uszach, dodam że mam bialy śluz gęsty, bezwonny co to moze znaczyć? boli mnie równiez lekko podbrzusze i na piersi wyszła mi jedna żyla bardzo widoczna wrecz sie wypuklila prowadząca do sutka. Dodam też ze po owulacji miałam śluz biały grudkowaty i swedzialo mnie wejście do pochwy... Czy to ciąza czy jednak ta infekcja? nie wiem co mam myslec.

Gość gość
Wygląda na ciąże, zrób test w dniu spoziewanej miesiączki o ile sie nie pojawi.

Gość gość
grudkowaty śluz i swędzenie to grzybica. Wypukła żyła na piersi nie ma z tym nic wspólnego, tak samo jak zawroty głowy i piszczenie w uszach. co do ciąży to dowiesz się jeśli zrobisz test po terminie okresu.

Gość gość
az zal czytac jak głupie baby sobie ciaze wkrecaja, niedługo pierdnięcie bedzie objawem ciazy :o