Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ej ty z 56 kg 170 cm

Polecane posty

Gość gość

Ile jeszcze tych tematów założysz, bo to już nudne się robi:O

Gość gość
też mnie wkurza ta psychiczna, co miesiąc te same tematy, o tym że wazy 50kg, o tym że od 10 lat ma nieważny dowód, o tym że jej koleżanka ma 30 lat i nigdy nie pracowala..

Gość gość
to o tych dowodach też ona pisze? :D nie wiedziałąm hehe. To chyba naprawdę jest chora

Gość gość
hahah faktycznie odnalazłam te tematy i IP sprawdziłąm, faktycznie pisze o tych dowodach , kiepsko z nią jest, w dodatku rozdwojenie osobowości bez przerwy się podaje za różne osoby

Gość gość
O rany, the dowody to chyba najbardziej wkurzajacy temat. Jak można się tym fascynowac?

Gość gość
ona ma kilka stalych tematow, mozna debilke rozpoznać po tym, że pisze dużymi literami. Jeszcze mi sie przypomniał temat o tym jak się pyta jak zrobić sobie zdjęcie do dowodu samej w domu. Co miesiąc mniej wiecej identyczne tematy, jakas chora psychicznie albo trol, ktoremu płacą za zakladanie tematow.

Gość gość
o ten temat o tym że inżynierowie zarabiają 5 tys jest też tej debilki... i jeszcze jakieś związane ze studiami, typu, czy macie szacunek do lekarzy i inzynierow? no glupie to takie że hej...