Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prezent dla Mamy

Polecane posty

Gość gość

Hej, mam pytanie czy czasem wysylacie prezenty dla rodziny w Polsce korzystajac ze stron internetowych. Chce Mamie zrobic prezent na Dzien Matki i moze mi polecicie jakas sprawdzona strone z ktorej moge cos wybrac i oni jej dostarcza. Mam pl konto online takze moge zrobic przelew bedac tu w anglii.

ja czesto zamawiam z Groupon'u, prezenty ale i kupony na kolacje itp. Rodzice ze zawsze zadowoleni

Gość gość
ja kupilam mamie ostatnio na urodziny ksiazke kucharska, zapakowali mi ja dodatkowo w papier do prezentow i dolaczyli liscik.

Gość gość
Ja zamawialam z RTV EURO AGD kuchenke mikrofalowa i inne gadzety i wszystko odbylo sie wzorcowo. Zalezalo mi, zeby kurier dostarczyl przesylke o konkretnej godzinie danego dnia i gosc zjawil sie punktualnie co do minuty. Polecam.

Często robię zakupy korzystając ze stron i z wysyłki jestem zadowolona. Mam za to inny problem. Otórz kupiłam już prezent i chce wysłać go mamie przez kuriera z Polski do Anglii. Może ktoś korzystał z takich usług i wie ile wynosi opłata za przesyłkę nadaną i co obejmuje taka cena przesyłki? Polecacie jakąś konkretną, zaufaną firmę?