Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wyprawka pytanie o ilosc ubranek

Polecane posty

Gość gość

Sluchajcie jaka ilosc ubranek bedzie ok dla jesienno-zimowego dziecka na rozmiar 56 62 i 68? Ile pajacow, body, koszulek, spioszkow, polspiochow itp na kazdy rozmiar?

Gość gość
56 mozesz sobie darowac kupilabym po 5 sztuk wszytskiego

Gość gość
Ja bym kupila tak po 7 sztuk. 56 nie kupowalam jak okazalo sie że 62 jest za duze to siostra szybko mi kupila i poprala. Jak wrocilam ze szpitala czekaly gotowe.

Gość gość
wszystko wychodzi w praniu. Ja miałam wg mnie dużo a okazało się że to i tak mało (jak nie ulał to obsikał) znajomej synek też musi mieć dużo bo ten obsikuje :) w sensie przy przebieraniu jak masz chłopca i zdejmujesz pieluszke zawsze idzie siku :) kup sobie po 5-7 sztuk wszystkiego i najwyżej później dokup. 56 kup sobie po 2 sztuki :) my np. 56 używaliśmy przez 2 miesiące, ale mam wcześniaka :) znajoma używała 2 tygodnie, a urodziła dziecko niecałe 4 kg. Kup mniej a dokupisz :) lepiej dokupić niż się wkurzać (tj ja) że sprzedajesz czy odkładasz nowe raz albo wcale nie założone :)

Z 56 miałam jeden komplet tak na wszelki wypadek. Podobnie jak dziewczyny wyżej +/- 6 kompletów, tak na cały tydzień.

Gość gość
tez bym nie kupowala 56. po 7 sztuk inncyh wystarczy. też mam chłopca, ma 11 miesięcy a wypadki z sikaniem można policzyć na palcach ręki - może z 5 razy się zdarzyło. bez przesady.

Gość gość
Ja pamiętam jak jednego dnia musialam swojego 7 razy przebierac :-) jak nie siku to ulal. Ale poza tym jednym dniem to tak kolo 7 starczalo. Jak sie okaże ze za malo dokupisz albo bedziesz czesciej prac.

Gość gość
mam dwoch chlopaco, ani jeden nie sikal akurat przy przebierabiu. Co to za mit?