Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość parapajka

W jakiej formie tran?

Polecane posty

Gość parapajka

W jakiej formie tran jest najlepszy? Kapsułki, płyn, tran smakowy? Czy jest w ogóle jakaś różnica? Z jakiej ryby tran jest najzdrowszy?

Gość owaa
jak dla mnie nie ma różnicy ale nie każdemu podchodzą kapsułki też wymyślili syropy itd. Tran jak tran samo zdrowie, nie ważne w jakiej formie go przyjmiesz

Gość helio33
Z tego co wiem najlepsze to te z dorsza, np. norweski Gal jest bardzo dobry jakościowo. W smaku również niczego sobie. A forma to już zależy od upodobań, ten w płynie raczej nie różni się od tego w kapsułkach. Sama wolę płynny.

Gość owaa
ja też zdecydowanie wole płynne smakowe. Najbardziej pomarańczowy bo nie czuć żadnej ryby a smak jest bardzo intensywny. Nawet moje dziecko chętnie go pije

Gość helio33
dla dzieci to zdecydowanie te smakowe, naturalnym mogą się troszkę zrazić bo to olej jakby nie było o dość specyficznym smaku. Trzeba próbować co najbardziej podpasuje i się tego trzymać :)

Gość gość
W formie płynnej, chyba, że masz zatwardzenie to polecam kapsułki, składające się prócz żelatyny z glicerolu, który pięknie rozluźnia stolec. Jak nie masz problemów z wypróżnianiem, to kapsułki plus tran mogą spowodować biegunkę.Już sam tran ma właściwości rozrzedzające kał, w duecie z glicerolem można nie nadążyć z wietrzeniem w toalecie.