Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasienkaas

Catering w Warszawie

Polecane posty

Gość kasienkaas

Szukam cateringu w Warszawie, ewentualnie okolice jeśli dowożą, ale nie na prywatne wydarzenie tylko do firmy. Chodzi o wielkanoc i jakąś niedużą imprezę z tej okazji.

Gość gość
To rychło w czas :D Toż przecież wielkanoc niedługo, zdążysz ze wszystkim? co do zamówienia jedzenia, to polecam Mazurkasa, są całkiem nieźli jeśli chodzi o catering. Z tego co widziałam na ich fanpagu mają jakąś nową ofertę specjalnie na święta, więc może uda się coś ciekawego wyczaić? Wielkanocne specjały babki i mazurki :D

Gość gość
u nas w pracy na "jajeczku" był catering stąd - http://www.slimak.com.pl firma pod względem umiejętności sprawdzona, bo zazwyczaj nam dowozi co rano kanapki i rózne inne dania.

Gość gość
Takim cateringiem jest http://laquzin.waw.pl/. Serwują pyszne dania które są ładnie podane. No i mają atrakcyjne ceny i rabaty dla firm.

Gość antek889
My zamawiamy z restauracji Ganesh na Ursynowie. Mają indyjskie jedzenie. Szybko dowożą, nie liczą sobie za transport, jedzenie jest porządnie opakowane, przez co nie traci ciepła podczas podróży. Jest spory wybór zestawów obiadowych –warto skusić się na baraninę bo jest świetnie przyrządzana. Można zamawiać przez www.ganesh.pl

Gość gość
my czasem zamawiamy obiady na telefon od http://lasuch.waw.pl/ mają pyszne menu, tradycyjna kuchnia polska, duże porcje więc można się najeść :D spróbuj kiedyś koniecznie!

Gość Amanda1406
Restauracja Akademia dowozi potrawy na terenie całej Warszawy i okolic. To naprawdę fajna opcja na święta, przyjęcia itp. Jedzenie mają naprawdę wyśmienite i świeże. Gorąco polecam.

Gość Catering w Warszawie
Dla wszystkich tych, którzy nie mają czasu bądź siły, aby spędzić długie godziny na przygotowywaniu wielkanocnych dań, lecz chcą spędzić Wielkanoc w gronie najbliższych i cieszyć się smakiem wyśmienitych potraw świątecznych przygotowaliśmy specjalną WIELKANOCNĄ OFERTĘ NA WYNOS. Znajdziecie w niej zarówno tradycyjne wielkanocne dania kuchni polskiej, jak i bardziej nowoczesne propozycje. W ofercie znajdują się zarówno przystawki, jak i zupy, dania główne, desery, a nawet pieczywo. Nasza wielkanocna oferta na wynos została stworzona z myślą o wszystkich, którzy potrzebują pomocy w świątecznych przygotowaniach. Zapraszamy! https://restauracjaakademia.pl/

Gość Agnieszka Galic
Na święta będę zamawiać catering z Restauracji Akademia, bo mają naprawdę świetną ofertę. U koleżanki na imprezie był catering właśnie z tej restauracji i jedzenie było obłędne...Naprawdę warto, polecam.

Gość Wiktoria Tymko

Ja w tamtym roku na komunie, urodziny i święta korzystałam tylko z jednego cateringu a dokładnie w Restauracji Akademia. Teraz też szykują mi się urodziny połączone ze świętami wielkanocnymi i już mam wszystko ustalone, ten sam catering. Takiego jedzenia to w Warszawie nie jadłam nigdzie, a ze względu na moją zabieganą pracę jestem zmuszona jadać na mieście. Wszystko idzie ustalić, to zależy też od nas jakie mamy upodobania. Ja w rodzinie mam kilku wegetarian i akurat się składa, że w Akademii również mają specjalne menu wegetariańskie to gdzie ja mogłam trafić lepiej? Bez zastanowienia wybieram ich usługi.