Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak to jest naprawdę z tym stosunkiem przerywanym

Polecane posty

Gość gość

jestem ciekawa waszych wypowiedzi i doświadczeń, czy faktycznie można zajść od tego w ciąże czy nie. Bo mam niestety dylemat, mieszkam poza Polską, skończyły mi się tabsy no i dopiero jadę do pl za dwa miesiące, gumek mój mąż nie uznaje więc zostaje abstynencja lub stosunek przerywany. Dziecka kolejnego nie chce a wiecie same jak z tą abstynencją :)

Gość gość
Z tego co wiem to nie tylko w Polsce sa tabletki. Poza granicami kraju rownież :)

Gość gość
możesz iść do ginekologa w kraju w którym mieszkasz. Co do stosunku owszem można, jak nie uznaje gumek to nie będzie wcale, po za tym pozostaje wam jeszcze oral i anal...

Gość gość
Przerywany ma wskaźnik Pearla na poziomie 15-28 -co jest najgorszym wynikiem wśród wszelkich innych metod. No właśnie a czemu nie pójdziesz do gina po receptę na anty?

Gość gość
Co to znaczy " gumek moj maz nie uznaje " ???? Albo zakłada gumę albo szlaban na d**ę i bez dyskusji. Swoja droga beznadziejny ten twoj maz jak woli żebyś sie truła albo zaciążyła niz użyć prezerwatywy.

Gość gość
mało tego za granicą (w Anglii na pewno) tabletki antykoncepcyjne sa ZA DARMO...

Gość gość
mało tego za granicą (w Anglii na pewno) tabletki antykoncepcyjne sa ZA DARMO...

Gość gość
Ja mam cudowne córeczki:)

Gość gość
"czy faktycznie można zajść od tego w ciąże czy nie" :o można!

Gość gość
ale ja nie jestem a UK, wiem że tabsy są za darmo po tych co ja przyjmuje (jednoskładnikowych) dostepnych w tym kraju mega krwawiłam, miałam suchość pochwy i cały szereg skutków ubocznych dlatego wolę te polskie, mam jedne konkretne. Do dwuskładnikowych mam przeciwwskazania. A w gumce to nie ma tej samej przyjemności co bez :)

Gość gość
tak, no przyjemnośc że hoho ale licz się z tym ile kobiet zalicza w ciągu roku stosując przerywany wpadki. Wskaźnik Pearla mówi sam za siebie. A poza tym są też inne metody antykoncepcji a nie tylko gumki albo tabletki anty.

Gość gość
z przerywanego właśnie mi dwuletnie dziecko skacze po plecach ;) można, oj można...a 7 lat się udawało.

Gość gość
"A w gumce to nie ma tej samej przyjemności co bez usmiech.gif" No tak bo lepiej zaliczyć wpadkę a później jęczeć.

Gość gość
wiesz jak jest?? tak, ze dzisiaj jestem w 2. trymestrze ciazy. ZABEZPIECZAJ SIE!

Gość gość
no to ja mam staz 12 lat z przerywanym i zero wpadek :D Aha i z plodnoscia tez problemu nie mam pierwsze dziecko za pierwszym podejsciem a drugie za drugim :)

Gość gość
Ja 8 lat na przerywancu i tez wpadki nie bylo, zaszlam w ciazze, gdy chcielismy i jechalismy na calego. ale ja mm nieregularne okresy, do tego czesto mi gina, musze miec wywolywane.

Gość gość
Ja nie czuje roznicy w gumce czy bez

Gość gość
Ja od takiego stosunku zaszłam w ciąże syn ma już 12 lat:)

Gość gość
stosunek przerywany to żadna antykoncepcja ......gdyby w lotto było takie prawdobodobienstwo wygranej jak zajsci w ciaze przy stosunku przerywanym to co drugi z nas bylby milionerem.Sprawa prosta albo gumka ,albo abstynencja