Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Bitwa o dom

Polecane posty

Gość gość

Witam , moja żona jest maniaczką ,, Bitwy o dom '' , ja również . Postanowiłem trochę poszperać i dowiedzieć się o uczestnikach . Zgadzam się z poprzednią wypowiedzią , gdyż wiem jacy są ludzie . Sam mam firmę , a zaczynałem od roznoszenia ulotek . Rozumiem wypowiedzi każdego z was bo gdybym nie przeżył tego co np : Pani Marta i P.Piotr oraz P. Czyżniaków pewnie też bym ich tak osądzał , lecz na pewno takie słowa , które widziałem na pewno ode mnie by nie wypłyneły . Oglądając te wasze rysuneczki to zastanawiam się kto normalny tak robi ? Rozumiem , że coś komuś może się nie podobać , ale nie trzeba od razu tej osoby zmieniać . Przyznam że te plemniki na brwiach P.Marty były śmieszne a zarazem wulgarne . Ale teraz wiem że to muszą pisać osoby bliskie P.Marty i P.Piotr , którzy nie mogą cieszyć się czyimś szczęściem . Aby udowodnić to co mówi Pani Marta , porozmawiałem z siostrą, kobiety , byłego męża . Co się dowiedziałem ? Były maż Marty po ich rozstaniu , związał się z inną , siostra przekazała mi że dziewczyna chce zakończyć związek i się z tym nie ukrywa . Zapytałem o przyczynę jej decyzji odpowiedziała : Po mimo , że mam wszystko , to nie mam i nie będę miała ,, miłości '' .

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować