Gość gość Napisano Kwiecień 11, 2014 Witam , moja żona jest maniaczką ,, Bitwy o dom '' , ja również . Postanowiłem trochę poszperać i dowiedzieć się o uczestnikach . Zgadzam się z poprzednią wypowiedzią , gdyż wiem jacy są ludzie . Sam mam firmę , a zaczynałem od roznoszenia ulotek . Rozumiem wypowiedzi każdego z was bo gdybym nie przeżył tego co np : Pani Marta i P.Piotr oraz P. Czyżniaków pewnie też bym ich tak osądzał , lecz na pewno takie słowa , które widziałem na pewno ode mnie by nie wypłyneły . Oglądając te wasze rysuneczki to zastanawiam się kto normalny tak robi ? Rozumiem , że coś komuś może się nie podobać , ale nie trzeba od razu tej osoby zmieniać . Przyznam że te plemniki na brwiach P.Marty były śmieszne a zarazem wulgarne . Ale teraz wiem że to muszą pisać osoby bliskie P.Marty i P.Piotr , którzy nie mogą cieszyć się czyimś szczęściem . Aby udowodnić to co mówi Pani Marta , porozmawiałem z siostrą, kobiety , byłego męża . Co się dowiedziałem ? Były maż Marty po ich rozstaniu , związał się z inną , siostra przekazała mi że dziewczyna chce zakończyć związek i się z tym nie ukrywa . Zapytałem o przyczynę jej decyzji odpowiedziała : Po mimo , że mam wszystko , to nie mam i nie będę miała ,, miłości '' . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach