Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

swiadectwo maturalne

Polecane posty

Gość gość

Będę miała najgorsze z klasy,5 dwojek,pewnie pomyslicie że było się uczyć ale moi nauczyciele robią trudne klasowki na których ludzie albo z beta ściągają albo od sb nawzajem,ja tylko żałuję że taka noezaradna byłam...takie świadectwo to tylko spalić żeby nikt nie znalazł przypadkiem :(

Gość gość
a tam oceny, nikt na to nie patrzy, ja tez na dwojach lecialam :D wazne wyniki maturalne ;)

Gość gość
Ja bede miala chyba ok. 7dojek a tez pisze teraz mature. U mnie nauczyciele patrza na nazwisko...naprawde na oceny nik Ci nie bedzie patrzyl..skup sie na maturze

Gość gość
No tak moze ale u mnie są naprawdę dobre oceny w klasie

Gość gość
A po co Ci te oceny- to tylko cyferka, nikt na to nie patrzy. W ofertach pracy nie będzie napisane, że chcą swiadectwo tylko wymóg np. wykształcenie srednie / będziesz mieć - będziesz, więc no problem ;D

Gość gość
U mnie w klasie byłam najsłabsza chyba ze wzgędu na olewactwo i miałam w******* na chamstwo ze strony nauczycieli . Końcem końców mature u mnie w klasie zdało 4 z 16 osób w tym ja, jaki mieli ból d**y te osoby które nie zdały a ja jaka miałam frajde że buractwo jest w****ione że zdałam a nie oni. Na koniec dostałam sie na wydział chemi gdzie w tym roku pisze prace licencjacka, a osoby 5tkowe 1 roku nie przetrwały, teraz mam z nich polew jak ich spotykam jako kasjerów w sklepie spozywczym, a ja sobie siedze w urzędzie i śmieje sie z nich.