Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to możliwe że jestem w ciąży?

Polecane posty

Gość gość
Przez ostatnie kilka dni bolal mnie tez jajnik, mysle ze przewialo mnie jak mylam okna, moze to jakos jest powiazane

Gość gość
Jak ja kocham te tematy, gdzie autorka jest 2 tygodnie po stosunku i już ma objawy ciążowe. Wystarczy poczekać jeszcze tydzień, zamiast pytać na kafe. W ciągu tego tygodnia pojawi się miesiączka albo i nie, ale każdy test powinien już być o tym czasie wiarygodny.

Gość gość
Zrobie, mam jeszcze jeden, choc tak jak wczesniej pisalam, test poprzednią ciaze wykryl dopiero w 7 tygodniu, nie wiem czemu tak bylo, martwi mnie ten bol jajnika

sorry stosunek byl dzien przedowulka,wiec duze prawdopodobienstwo ciazy,a Ty jutro powinnas okres dostac jak sie niemysle tak?

Gość gość
Oj ty tam przestan, nie smuc, to jest pierwszy od dawna moj wolny wieczor i mam chwilke zeby pomyslec o sobie, to sie zastanawiam co jest nie tak

Gość gość
Autorko zawsze możesz iść do laboratorium i zrobić test ciążowy z krwi. Na pewno ciąże wykryje wcześniej niż w 7 tygodniu.

to zalezy od stezenia hcg,najwczesniej jutro powinnas zrobic,czyli w dniu spodziewanej @.

Gość gość
Metusia, tak jutro powinnam dostac okres

Gość gość
Autorko jeszcze jedno. Największa produkcja śluzu jest jakiś dzień przed owulacją. W czasie jajeczkowania tego śluzu już jest mniej i to jest zgubne. A jajko żyje po owulacji jakieś dwa dni.

czyli duze prawdopodobienstwo na ciaze.Ale malo prawdopodobne zebys dzien przed @ juzmiala objawy.Toz to by nastapily po samym zagniezdzeniu...ciaza mozliwa,ale objawy? hmm

Gość gość
Ja szczerze mowiac nie obserwowalam sluzu ani nic takiego, to byl taki jednorazowy incydent

my mozemy tylko napisac ze jest prawdopodobienstwo spore,i nic wiecej skoro nie mamy ani temp,ani badan szyjki czy sluzu.

Gość gość
To znaczy jednak to wszystko to moze byc z przemeczenia organizmu, jest to bardzo prawdopodobne.

tak,to rowniez.Ciaza jest jak najbardziej mozliwa bo to byly dni plodne,nicwiecej Ci powiedziec niemoge.Test zrob z samego rana

niech Pani nie korzysta wiecej z internetowych kalkulatorów,ma Pani książkowy cykl,wiec14 dni przed nowym cyklem ma Pani owulacje.

Gość gość
Jak bedzie ciąża bedze super, a jak nie to sprobujemy za mc :)

Gość gość
Dzieki super, odezwe sie tu na topiku jak sprawy sie maja :)

Gość gość
Hej, zrobilam jeszcze jeden test, w niedziele wieczorem, wyszedl negatywny, a okresu do dzis nie ma, zaczynam sie martwic o swoje zdrowie.