Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Luteina dopochwowa

Polecane posty

Gość gość

czy któraś z Was miała po luteinie dopochwowej przeźroczystą wodnistą wydzielinę?

Gość gość
Ja mam na wkładce resztki rozpuszczonej tabletki i mokrą wkładkę ale przez te resztki nie widzę jaka jest ta wydzielina ale możliwe, że właśnie wodnista i przezroczysta ale nie zastanawiałam się nad tym.

Gość gość
ja wlasnie jestem w trakcie brania luteiny. Biore ja juz od pol roku bo mam za dlugie cykle nawet 4dni :( A tak z luteina wynosza one jak w zegarku 32. :) Mam wodnista wydzieline , jest to sluz plodny. U mnie branie luteiny wywoluje ciagla ochote na sex :D mysle o tym nawet jak jestem na zakupach albo w kociele. :D

Gość gość
mialo byc 46 dni.

Gość gość
ja jak brałam luteinę w ciąży to zawsze nosiłam wkładki :(

Gość gość
No właśnie na wkładkach nie widać za bardzo jaka ta wydzielina. Ja wkładki musze zmieniać 5 razy dziennie.

Ja miałam normalny śluz - jak zawsze. Mi ginekolog poradził bym wkładała sobie luteinę wieczorem - przed pójściem spać,wtedy mniej jej wypłynie.

Gość gość
ale macie takie uczucie tak by Wam coś ciurkało?

Gość gość
Ja wkładam 2 tabletki wieczorem i 2 rano, z tymi wieczorem nie ma problemu. Poza tym ja jestem w ciąży więc i tak ten śluz jest inny.

Gość gość
Czasem, jak wypada więcej tych resztek tabletki. Poza tym nie.

Gość gość
ja też jestem w ciąży dlatego pytam, bo się boję, że się coś dzieje niepokojącego. tym bardziej, że biorę tą luteinę od 2 dni

Gość gość
ja tez stosuje luteine jedna ranojedna wieczorem w dawce 100 mg jestem w ciazy tez mam wydzielie taka wodnista i duzo jej wypływa

Gość gość
no to odświeżam temat. czy po luteinie dopochwowej odczuwacie hmm jakby to nazwać ciągłą wilgoć? tzn nie tyle śluz co właśnie taką wydzieliną wodnistą?

Gość gość
Mnie z kolei po luteinie piecze. Na razie jak zakładam Lactovaginal to jest lepiej ale nie wiem czy powinnam iśc do gina i mu o tym powiedzieć, czy stosowac dalej razem z probiotykiem.

Gość gość
To skoro piecze to może oznaka jakiejś infekcji? a z wydzieliną jak?

Gość gość
Ja też brałam luteine i często miałam wrażenie wilgoci, do tego białe upławy prawdopodobnie z rozpuszczonych tabletek, musiałam nosic cały czas wkładki, czasem miałam wrażenie że się ze mnie leje

Gość gość
dokładnie takie głupie uczucie ciurkania :/

Gość gość
Cześć, Mam do odsprzedania luteinę oraz duphaston- brałam je na okres ciąży i już nie potrzebuję. Mam 51 tabletek Luteiny 50: 1) Luteina 50 opakowanie 30 szt tabletek podjęzykowych data ważności 09.2019- nienapoczęte (14zł) 2) Luteina 50 opakowanie 21 szt tabletek podjęzykowych data ważności 09.2019 – napoczęte (9,8zł) 60 tabletek luteiny dopochwowej: 3) Luteina 100 mg tabletki dopochwowe 60 tabletek, data ważności 12.2018 –nienapoczęte (20zł) Duphaston 10mg – łącznie 44 tabletki: 4) Duphaston 10 mg, 16 tabletek, data ważności 01.2021 – napoczęte (24 zł) 5) Duphaston 10 mg, 5 tabletek, data ważności 01.2021 – napoczęte (7,5zł) 6) Duphaston 10 mg, 14 tabletek, data ważności 11.2020 – napoczęte (21zł) 7) Duphaston 10 mg, 19 tabletek, data ważności 01.2021- napoczęte (28,5zł) Szkoda mi tego wyrzucić, ponieważ wiem jak luteina jest ważna dla kobiet zarówno w okresie ciąży, jak i na wywoływanie okresu przy PCO. Zdaję sobie sprawę także z tego, że dla wielu kobiet wizyta u lekarza po samą receptę jest kosztowna. Jeśli ktoś jest zainteresowany bardzo proszę o informację na maila: mamamonikalodz@wp.pl Wysyłam pocztą polską, dlatego w zależności od wielkości przesyłki doliczony będzie koszt wysyłki. Mogę zrobić foto paragonu po wysyłce.

Gość gość
A mi znowu lekarz przepisał luteina ale mam ją brać tylko jak będziemy z narzeczonym wracać do Polski. Chodzi o to że mamy z Niemiec do domu 800 km i lekarz kazał mi brać aby na drogę. Ale gdzieś znowu wyczytałam że powinno się ją ciągiem brać. Już sama nie wiem. Co mówicie,??