Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marti123456789

Blizny potrądzikowe, przebarwienia, aktywny trądzik

Polecane posty

Gość Marti123456789
Blagam o pomoc !!Pomozcie mi! Jestem na skraju zalamania!

Gość Marti123456789
Zapomnialam dodoac ze oprocz tego strasznie sie swiece mam pelno porozszerzanych porow i wagrow ! Jest bardzo zle pomocy!

Gość gość
Laser!!!! Polecam. Ja miałam ten sam problem i w klinice w Poznaniu (ProEstetica) zaoferowano mi laser, który w konsekwencji naprawdę pomógł.

Gość gość
ja mam blizny na dekolcie więc jak jakiś zbczeniec będziesię mi w cycki pi bedzie rozczarowany :D (tak jak a100% ja nim ) :D

Gość gość
Ja blizny potrądzikowe załatwiłam laserem. Zdecydowanie polecam każdemu, kto się boryka z taką pamiątką po trądziku... Zabieg wykonywałam w Klinice Sfera, http://www.klinikasfera.pl/.

Jeżeli ktoś boryka się z przebarwieniami lub z bliznami po trądziku to zdecydowanie polecam właśnie zabieg laserem GeneO+. Jestem bardzo zadowolona z efektu, bo złuszcza naskórek i wchłania składniki odżywcze :)

Gość gość
Słyszałam i Geneo+ :) Pani kosmetolog mi doradzała go jak byłam na darmowej konsultacji w Clinica Cosmetologica w Sopocie, ale doszłyśmy do wniosku, że dla mojej skóry i blizn lepszy będzie zabieg Maximus, bo zabiegowi poddana zostaje nie tylko skóra właściwa ale też tkanka tłuszczowa i mięśnie. Jestem baardzo zadowolona z zabiegu bo w końcu wyglądam jak człowiek

Również polecam dr.Krajewskiego to naprawdę dobry specjalista - Klinika ma bogatą ofertę zabiegów dedykowanych cerze trądzikowej więc na pewno jest ratunek i dla ciebie!

A ja polecam Dr Lenartowicz - mnie doprowadziła skórę do porządku i to ie tylko zabiegami , ale równieżpielęgnacją domową. Teraz też można skonsultować się on - line polecam www.lenartowiczclinic.pl