Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Potrzebuję pomocy czegos co jest lepkie nawet po deszczu jakas substancja

Polecane posty

Gość gość

W ilosci powiedzmy 2 sloiki czegoś ala miód ale nie do jedzenia. Coś co bedzie lepkie nawet jak deszcz to zapada jeśli coś tym poleje. Zywica tak się zachowa??

Gość gość
Syrop klonowy? Pomóżcie.

Gość gość
Może ktoś mi pomoże jak napisze po co mi to. Pod blokiem mamy lawke. Ławka jak ławka jest zasiedlana przez okoliczne zule drace mordy i wyrostków klnacych do 2 w nocy latem.. Nie było by problemu jakby ta ławka była na odludziu-niech sobie siedzą. Ale w tamto lato policja przyjezdzala dziesiątki razy-uciekali. I tak wkółko-a ja mieszkam na 1 piętrze urodziło sie dziecko w pazdzierniku i nie wyobrazam sobie spac z zamkniętym oknem przy 22 stopniach w nocy i 36 w dzien. Pomózcie, chce czyms polac ławke-ale czyms co nie zaschnie.

Gość gość
Prosze no czy syrop klonowy zastygnie w 15 stopniach np??

Gość gość
No to po co w ogóle ta ławka. Lepiej chyba ją zdemontować niż żeby stała usyfiona.

Gość gość
Ona jest wbetonowana w ziemie! jakby to bylo proste takie...

Gość gość
A myślisz że żulom będzie to lepkie przeszkadzać? Raczej stawiam na to że inni się wściekną.

Gość gość
raczej po policję powinnaś dzwonić niż smarować ławkę czymkolwiek. Jak ktoś pobrudzi sobie ubranie i dojdą, ze to ty, to jeszcze będziesz płacić za pralnie chemiczną :(

Gość gość
Nasrac i juz

Gość gość
ok nie o to pytam. Próbowałysmy interweniowac u dzielnicowego-ja i inne mamy. Nikt tu nie siedzi tylko żule...

Gość gość
Kup w sklepie ze smiesznymi rzeczami wymiociny i gowno i poloz tam. Ew smola

Gość gość
ja bym bez ceregieli wysmarowala psia kupa :P

Gość gość
Dawajcie te pomysły, bo ja mam trzepak pod oknem, już mam dość tego łupania od dwóch tygodni, a jeszcze cały tydzień.

Gość gość
W sumie jakikolwiek smar się nada. Ale wszystko po jakimś czasie zejdzie. Z drugiej strony pewnie gdzie indziej sobie znajdą metę w tym czasie. Z psią kupą w sumie też można, tylko to muszą być żule w sam raz. Zbyt porządne żule jeszcze ławkę umyją, zbyt nieporządnym kupa nie będzie wadziła ;) Myślałam też o butaprenie, ale to grozi tym, że będą się tą ławką inhalować...

Gość gość
bez sensu - w ciągu dnia może na ławce przysiąść jakaś starsza osoba, matka z dzieckiem, zakochana para... będziesz stać i odstraszać - proszę tu nie siadać, przygotowałam pułapkę na żuli??? :D

Gość gość
Jak już się zrobi ciemnawo to weź wysmaruj ławkę tawotem. Wiesz co to prawda?

Gość gość
kupa to nie taki zly pomysl, poczekac w nocy, az pojda czy cos, w wworeczek kupe i smarowac.

Gość gość
żywica byłaby odpowiednia i zabawna:)

Gość gość
proponuje margaryne, jest tania i nawet jak zapada to bedzie tłusto :>

Gość gość
a kupe od dziecka prosto z pampersa :D

Gość gość
G***o jest niezawodne, w pampersach masz chyba tego pod dostatkiem na codzienną świeżą dawkę, całą możesz wymalować dokładnie. Możesz też posmarować napalmem, jak któryś zakiepuje cygara staną wszyscy w płomieniach, ale to jest karalne :P

Gość gość
O matko, ale się uśmiałam :D Żywica zaschnie po jakimś czasie, smar może ich nie odstraszyć. A ta ławka cała betonowa czy jaka? Bo może da się ją zdemolować po prostu tak, żeby się do siedzenia nie nadawała.

Gość gość
pulapka na zuli :D jak im zepsujesz lawke, to sobie zrobia nowa, przeciez dla takiego menela taka miejscowka to wiecej niz dom, to przystan, swietosc! Musisz im cale miejsce zniechecic, do upadlego wzywajcie policje

Gość gość
ale się pośmiałam :)

Gość gość
Hahaha, niech Wam mezowie cos wymysla drogie mamy, mozecie tez wymiennie korzystac z podawanych tu pomyslow. Chcialabym obejrzec filmik z ukrtej kamery z takiego miejsca upapranego maslem, kupa, tawotem, zywica itd... :-D

Gość jadlam meksykanskie zarcie
to z ta koopa to dobrze brzmi ino uwazaj coby cie sasiady nie zauwazyli ze przy lawce majstrujesz bo beda pukac sie w czolo.

Gość gość
Tylko potem jak twój dzieciak będzie chodził, dotykał rękami wszystkiego, gramolił się na ławki, nie narzekaj na jakąś lepką substancję na jego łapach i w jego ustach (bo pewnie posmakuje). Nie czyń drugiemu co tobie niemiłe. Jasne i proste, czyż nie? A kwestię ławki porusz w administracji.

Gość gość
gazetę sobie podłożą, może trzeba zainteresować właściciela posesji (miasto, wspólnotę mieszkaniową) żeby zlikwidować ławkę